Chocolate Bliss Balls

Ik heb hier een heel lekker recept voor je klaar staan.. Het is niet alleen super lekker is maar het ziet er ook nog eens super leuk uit ziet: Chocolate bliss balls. 

Bliss balls zijn heel simpel om te maken. Je hoeft je niet helemaal uit te sloven in de keuken en het duurt ook helemaal niet lang. Je stopt wat ingrediënten in de keukenmachine en rolt het op in balletjes.

Ingrediënten Chocolate Bliss Balls (12 stuks)

 • 35 gram pure chocola
 • 60 gram amandelen
 • 16 medjoul dadels
 • 10 gram kokosolie

Je stopt al deze ingrediënten in de keukenmachine en mixen maar! Als het goed door elkaar is gemixt, maak je er balletjes van. Deze balletjes rol je vervolgens door kokos of cacao! That’s it. Super lekker en snel klaar!

Enjoy! Laat je weten wat je er van vindt?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (3)

 • Reply

  TO DIE FOR!! Heb ze net gemaakt in echt 5 min!! en ze zijn echt ontzettend lekker

 • Reply

  Ziet er héél lekker uit? Waardoor zou ik de amandelen kunnen vervangen (notenallergie)?

  • Uhm in principe kan je echt alleen in de keukenmachine doen en er zulke balletjes van draaien! Je zou bijvoorbeeld de noten kunnen vervangen door goji bessen of mulberries? Ook super lekker!

Leave a Comment