De LINDA. Meiden

LINDA. meiden

Weet je nog hoe zenuwachtig ik was een aantal maanden geleden? Hierom dus!

LINDA. meidenLINDA. meidenLINDA. meiden

De LINDA. meiden is eindelijk uit! Wat zijn de foto’s mooi geworden!! Wat ben ik trots op Christel en Ashley! En natuurlijk ook op mezelf:) En wat ben ik blij met onze lezers. Zonder jullie stonden we namelijk niet in dit tijdschrift. Jullie zijn allemaal echt tof, dat weten jullie wel he?

De LINDA. Meiden is vanaf NU te koop! Ga jij hem halen?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (32)

 • Reply

  Wauw superstoer!! Heb hem meteen gekocht!

  • Ahhh wat leuk! 🙂

 • Reply

  Ik heb het gelezen, echt heel erg leuk! Super mooie foto’s ook! Liefs, Isa

  • Dankjewel lieve Isa!

 • Reply

  Super goed! Ik ga snel naar de winkel om het interview te lezen, ben benieuwd!

  • En en en?

 • Reply

  Superleuk!! Ik heb m al in huis, dit weekend lekker op mn gemak lezen, nú al zin in! Wat zien jullie er goed uit, echt iets om trots op te zijn! liefsxx

  • Dankjewel Dionne, veel plezier dit weekend met lezen 😀

 • Reply

  Hoi, allereerst wil ik zeggen dat ik je blog ontzettend leuk vind en dat je echt een voorbeeld voor me bent. Maar ik heb een vraag, ik ben afgelopen zomer ongeveer 8 kilo afgevallen en hield dit goed bij. Maar in november kreeg ik een enkelblessure waardoor ik 2 maanden niet kon sporten en aangezien ik van.lekker eten hou ben ik helaas weer aangekomen. Toen ik weer kon sporten heb ik dat flink gedaan maar nu heb ik aan mn andere enkel een blessure maar wil toch graag een beter en sterker lichaam. Heb je tips? Alvast bedankt xx

  • Thanks Annabel 🙂 In wat voor opzicht wil je een beter lichaam? Ik weet niet hoe ernstig de blessure is en wat voor oefeningen je wel of niet kan doen. Wil je afvallen? Zorg dan dat je meer verbruikt dan je tot je neemt, creëer een calorietekort. Pas je voeding aan. Neem anders even een kijkje op http://www.personalbodyplan.com, misschien is dit iets voor jou?

 • Reply

  Wat een mooi eindresultaat! Hier mag je zeker trots op zijn!

  • Dankjewel Joyce!

 • Reply

  Oh wauw, super gaaf Jenny! Het zijn echt prachtige foto’s geworden en je ziet er echt heel goed uit

  • Ah lief Resy, heel erg bedankt 🙂

 • Reply

  Als eerste wil ik je een compliment geven voor je nieuwe website, ziet er echt heel mooi en professioneel uit! En in de Linda is natuurlijk ook erg tof, ik ga het snel lezen.

  • Dankjewel, meen ik echt! Een nieuwe website stond al heel lang op mijn planning. Ik wilde inderdaad gaan voor een stuk professioneler. Fijn dat je dit ook zo benoemt:) Thanks!

 • Reply

  Super :O wauwie !

  • Dankjewel Jen! <3

 • Reply

  Wauw super mooi! Je bent een echt voorbeeld!!

  • Ah wat lief Tessa, dankjewel!

 • Reply

  Jeeeeeeeeeje wat fantastisch! Kroon op je blog werk denk ik! Super tof 🙂

  • Jaa zeker weten! Echt te gaaaaf 🙂

 • Reply

  Ik ga hem zeker kopen 🙂

  • Jaaa, vind ik leuk!

 • Reply

  supergaaf!!! Ga hem vanmiddag meteen lezen!

  • Ben benieuwd wat je er van vind!

 • Reply

  Wooow awesome! Jullie zien er prachtig uit, zal het interview gaan lezen als ik hem tegenkom in de winkels 🙂 X

  • Leuk leuk leuk! 😀

 • Reply

  Jennyyyyyyy wat ben je toch een mooi mens! Echt zo cool dit!

  • Ah dankjewel lieve Joyce <3

 • Reply

  Wauw, dat ziet er goed uit! Ik ben gek op die interviews van LINDA. Goed gedaan, ladies!

  • Thanks Marieke 😀

Leave a Comment