Dia de los Muertos Photo Update

De feestdag Dia de los Muertos in Mexico in héél veel foto’s. Kijk je mee?

Sommige foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone. Ik vond het heel fijn om niet heel de tijd rond te lopen met mijn grote camera. Hoop dat jullie daar doorheen kunnen kijken. De foto’s zijn nog steeds heel bijzonder en mooi.

Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los MuertosDia de los MuertosDia de los MuertosDia de los MuertosDia de los Muertos Dia de los MuertosDia de los MuertosDia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los MuertosDia de los MuertosDia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los MuertosDia de los Muertos Dia de los Muertos Dia de los MuertosDias de los Muertos in Mexico Dia de los Muertos Dias de los Muertos in Mexico Dias de los Muertos in Mexico Dias de los Muertos in Mexico

Benieuwd naar het verhaal achter Dia de los Muertos? Dat leg ik je uit in dit artikel. Laat je me trouwens weten wat je van de foto’s vindt? Ze zijn gemaakt met een:

Canon 80D
Superzoom lens
Iphone 7 plus

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Geweldige foto’s!

 • Reply

  wow gaaf man die foto’s. Heel bijzonder.
  Wil ik zeker ook een keer meemaken.

 • Reply

  Super gaaf! ?

 • Reply

  gaaf!

Leave a Comment