Dierendag in het INK Hotel Amsterdam

dierendag

Gisteren was het dierendag en dat hebben wij goed gevierd! We waren namelijk uitgenodigd om samen met Jacky & Mowgli een nachtje te slapen in het INK Hotel in Amsterdam. 

Dierendag vieren in het Ink Hotel

Toen ik het mailtje las of dit ons leuk leek; moest ik echt even lachen. Slapen met onze kittens in een hotel? Hoe hilarisch! Maar natuurlijk wil ik dat:) We mochten zelfs een rider lijstje voor ze maken. Ze werden verwend! We sliepen in een hele mooie suite, prachtig! Ik vind het zo jammer dat ik straks deze suite moet verlaten. Het is hier zo fijn! Heerlijk bed, lekkere regen douche, fijne badjas, groot tv. Heerlijk ontbijt in de ochtend en daarna nog even verder werken op bed. Nigel moest al vroeg naar werk maar ik blijf hier nog even zitten:) Ik kan mijn week niet beter beginnen. En dit allemaal met onze Jacky & Mowgli. Wat een feestje. Kijk je mee naar de foto’s?

dierendag dierendag dierendag dierendag dierendagdierendagdierendag dierendag dierendagdierendagdierendag dierendagdierendag dierendag dierendagdierendag dierendagdierendag dierendag

Bedankt INK Hotel voor de overnachting, we hebben het heel erg naar ons zin gehad! Onze eerste dierendag met Jacky & Mowgli konden we niet beter vieren!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

  • Reply

    Wat super leuk dat jullie uitgenodigd waren in het INK hotel. Jullie hebben het zo te zien erg naar jullie zin gehad ? En ow.. wat zijn Jacky en Mowgli schattig !

    • Jaaa, ze zijn echt zo schattig. Echt geluk hebben we met ze!

  • Reply

    Haha wat super leuk dat dat kon in het INK hotel. Wow dat lijkt me erg leuk 🙂

    • Ja leuk he?! 😀

Leave a Comment