Disclaimer

Op Jennyalvares.com verschijnen regelmatig reviews, win-acties en advertorials. Ik vind het heel belangrijk om eerlijk te zijn tegenover jou en daarom geef ik ook altijd mijn eerlijke oprechte mening over de producten waar ik een review over schrijf.

Als ik een review schrijf, is dit iets wat ik zelf heb gekocht of wat ik heb gekregen van bedrijven/merken. Dat ik producten ontvang, betekent niet dat ik er meteen een review over schrijf. Ik vind het belangrijk dat ik er zelf ook achter sta. Pas wanneer ik achter het product sta en er enthousiast over ben, besluit ik of ik er over ga schrijven. Wanneer ik besluit een ontvangen product wel te reviewen, ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koop. Ik zal nooit een positief artikel schrijven over iets waar ik zelf niet achter sta.

Advertorials zijn zelfgeschreven betaalde advertenties waar een persoonlijke mening aan is toegevoegd. Op deze manier kan Jennyalvares.com blijven bestaan. Wanneer het artikel een advertorial betreft, wordt dit dan ook altijd altijd aangegeven in het artikel met Advertorial of Sponsored. Zowel aan het begin als aan het eind van het artikel. Ik wil namelijk transparant zijn hierover naar jou, mijn lezer.

Dit geldt ook voor affiliate links. Mocht er in het artikel affiliate links worden verwerkt, staat dit er altijd bij. Als je dus via die bepaalde link iets besteld, dan ontvang ik daar een bepaalde commissie over. Daar merk jij voor de rest helemaal niets van. Of je bijvoorbeeld bij de body & fit shop iets besteld via een affiliate link op mijn blog of dat je zelf naar de site van body & fit gaat, dat maakt qua prijs geen verschil. Het is eigenlijk gewoon een beetje het gunnen van de commissie.

Ook als ik niet betaald krijg voor een artikel máár ik er wel wat anders voor terug krijg, bijvoorbeeld het product zelf, staat dit altijd onderaan het artikel. “Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met …“. En ook hiervoor geldt: ik plaats het alleen als ik er zelf helemaal achter sta.

Als een advertorial/sponsored post wordt geplaatst op een van mijn social media kanalen dan maak ik dat kenbaar door aan het eind van de post de hashtag #spon of #sp te plaatsen. Dit doe ik ook bij een social media post waar een adverteerder voor heeft betaald. Zo is het duidelijk voor jou dat het gaat om een gesponsorde post.

Mijn bezoekers, jullie, zijn voor mij het belangrijkste en daarom ben ik te allen tijde eerlijk!


Jenny