Mijn favoriete Alpro Ontbijt

Sponsored – In mijn vorige artikel over Alpro, deelde ik mijn aparte maar verrassend lekkere ontbijt recept met jou. Weet je die nog? Een ontbijt met Alpro Mild & Creamy, mango, avocado, koriander & honing. Je kunt het receptje hier vinden! Ik ben hier heel enthousiast over en heb hem nu al een aantal keer voorbij zien komen bij jullie. TOF!

Ik was niet de enige die aan de slag ging met Alpro Mild & Creamy. Ook Fannetiek, Foodness, DearGoodMorning, Workthates, Annemerel & FitwithMarit waren van de partij! Ik hoor het je al denken, welke is dan mijn favoriet?

Mijn drie favoriete Alpro ontbijtjes:alpro ontbijt

1. Natuurlijk stipt op nummer 1 mijn eigen creatie. Omdat ik hem gewoon zo lekker vind en ik graag wil dat jij hem ook probeert! Echt doen doen doen doen. I know – het klinkt heel apart maar juist daarom is het het proberen waard. Live outside your comfortzone, that’s where the magic happens!

Alpro

2. Esmee, dit is echt super lekker! Ik zag je op snapchat al aan de slag met wilde perziken en ik hoopte al dat dit voor het Alpro ontbijtje was. Perzik met honing en dit even opbakken: JA! Dat is zó lekker.

Alpro

3. Skinny bananensplit? Claartje, ik ben fan! Ik eet dit zo nu en dan zelf ook (zie: recept) en word echt blij van zo een feestelijk ontbijt. Mmmm..

Ik ben benieuwd welke van de Alpro ontbijtjes jou het lekkerst lijkt? Of heb je zelf een beter recept? Tell me! Ik ben heel benieuwd!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Dit bericht is gesponsord, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het nu in mijn disclaimer.

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Dat ziet er super lekker uit! Ik heb de recepten geprint en ga ze dit weekend proberen 😀

Leave a Comment