Food Tips Panama Stad

Food Tips Panama

Op vakantie naar Panama? Sla dan vooral deze hotspots niet over! Ik heb 8 x Food Tips Panama Stad voor je klaar staan!

Wij waren maar een aantal dagen in Panama Stad omdat we ook naar de San Blas eilanden gingen. Een aanrader trouwens om ook naar de San Blas eilanden te gaan, kijk hier maar. In deze paar dagen hebben we een aantal hotspots bezocht en dit zijn de hotspots die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan deze stad.

8 x Food Tips Panama

1. Tacos La Neta
2. The Fish Market
3. Café Unido
4. Ice-cream Shop of Grancelement
5. Mercado de Mariscos
6. Athanasiou
7. Beirut
8. Sushi Market

Food Tips Panama Food Tips PanamaFood Tips Panama

1. Tacos La Neta

De lekkerste taco’s die ik tot nu toe heb gegeten! En neem hier ook zeker de nachos met de lekkerste guacamole. Je betaalt hier tien dollar voor 3 soorten taco’s (worden per twee geserveerd). Goedkoop, gezellig en onwijs lekker dus. Oja de Mexicaanse Margarita is hier ook een aanrader. Gaan!

Food Tips Panama

2. The Fish Market

Zin in vis? Bezoek dan zeker ook The Fish Market! Deze Fish Market is een foodtruck en bevindt zich in een oude ruïne in de oude stad (Casco Viejo). Vanaf 18:00 kun je hier vers gevangen vis eten! Let op: er zijn meerdere fish markets in town dus zorg dat je de juiste hebt.

Food Tips Panama

3. Café Unido

Voor een goede kop koffie en wat lekkers voor erbij ga je naar Café Unido. Café Unido bevindt zich naast/in The American Trade Hotel. Tip: ga voor de cinnabon en/of salted pecan caramel tart.

Food Tips Panama

4. Ice-cream Shop of Grancelement

Even afkoelen? Dat kan heel goed bij Granclement. Dit blijkt dé place to be te zijn voor de lekkerste ijsjes in Panama Stad dus we moesten hier natuurlijk wel een ijsje halen. Yummy!

Food Tips Panama

5. Mercado de Mariscos

Je zit hier op plastic stoelen aan plastic tafels maar dat hoort bij het sfeertje die er hangt. Genieten van vers gevangen vis in de zon. Neem zeker weten ook de ceviche, heerlijk!

Food Tips Panama

6. Athanasiou

Voor ontbijt ga je naar Athanasiou. Van hartige broodjes, salades en sapjes tot aan zoete taartjes en nutella croissants. Beste cappuccino in town trouwens!

7. Beirut

De Libanese keuken behoort tot een van mijn favoriete keukens. We kwamen dit restaurantje tegen en besloten hier te gaan eten. Als je ook van de Libanese keuken houdt, is dit tentje zeker een aanrader. Lekkere hummus, gevulde wijnbladeren, tabouleh etc.

Food Tips Panama

8. Sushi Market

Ze hebben hier gefrituurde sushi – enough said!

Ik hoop dat je wat aan deze food tips hebt! Laat je het me weten?
En hier vind je alle artikelen over Panama!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter &Instagram

Goed nieuws! Omdat ik het liefst al mijn accommodaties via Booking.com boek, heb ik een speciale korting voor mijn lezers gekregen. Je krijgt €25 retour op alle accommodaties vanaf €50 per overnachting die je via deze link bij Booking.com boekt! Aan te raden is om via browser te boeken omdat hij in de Booking.com app de korting niet altijd aantoont. 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Heb er een half jaar gewoond en ben het ab-so-luut met je eens: goed gespot!

    • Ha Willemijn – wat leuk om te horen! Thanks 😀

Leave a Comment