Gelato festival 2015

gelato-festival-amsterdam-650x450

Een festival met alleen maar ijs? Klinkt goed, of niet? Tot en met 12 juli kun je op het Marie Heinekeplein in Amsterdam genieten van allerlei soorten Italiaans ijs!

Het waren de Italianen die het ijs hebben uitgevonden. Ik ben nog nooit in Italië geweest maar zou heel graag eens een echt Italiaans ijsje willen proberen. Als ik Annemerel moet geloven – zijn deze ijsjes toch wel de beste. Het Gelato Festival Tour ontstond in Italië en is nu naar Nederland. Hoeven we niet helemaal Italie af te reizen. Scheelt weer!

gelato-620x322gelato_festival_2015

Het festival is er op gericht om ons kennis te laten maken met de verschillende soorten ijssmaken, maar ook met het vak ‘ijsmaken’. Op het festival zelf kun je dus, naast al het ijs proeven, ook presentaties en workshops verwachten.

GELATOFESTIVAL-LOTIMG_8246

Toegang tot dit festival is ook nog eens gratis! Wel kun je online een Gelato Card voor €6 kopen waardoor je niet in de rij hoeft te staan, deel kunt nemen aan de ijsworkshops en tijdens het evenement 5 smaken ijs mag proeven.

Doen wij vanavond samen een ijsje?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment