I need your help!

i808-2

Healthyfans.com is klaar voor verbetering! Alleen heb ik daarbij wel jouw hulp nodig. Daarom heb ik een enquete met een aantal vragen voor jou klaarstaan, die jij als lezer het beste kunt invullen. Ik zou het super tof vinden als je de enquête wilt invullen. Alvast bedankt!

Open enquête in een nieuw tabblad


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Ingevuld!
  Zou ik misschien ook gebruik mogen maken van jouw hulp? (A)
  Ik zoek nog respondenten om mijn thesis te kunnen schrijven.
  http://www.thesistools.com/web/?id=474381
  Thanks! =)

  • Gedaan hoor Linda!

 • Reply

  Done:-)

 • Reply

  Done! Kreeg na afloop wel een foutmelding dat de webpagina niet beschikbaar zou zijn dus hopelijk is het goed gegaan!

Leave a Comment