Ink me up

Een van mijn tattoo’s verscheen eergisteren op wander-lust.nl en toen bedacht ik me dat ik nog nooit eerder mijn tattoo’s met jullie heb gedeeld.Ik vind tatoeages echt te gek. Ik vind het kunst. Ik vind het sexy. Ik vind het mooi! Ik heb zelf vier tattoos, drie kleine en één iets grotere. Mijn allereerste tattoo heb ik laten zetten toen ik achttien werd. 

Peanut butter lover

1. Een heel klein hartje op m’n pols. Er zit geen betekenis achter, ik vind het gewoon mooi

Wanderlust

2. Mijn tweede tattoo kwam pas twee jaar later. Ik wilde heel graag een tattoo gerelateerd aan reizen. Dit werd het woordje Wanderlust in mijn nek. Dit betekend: Het sterke verlangen om te reizen en de wereld te verkennen.

Olifantje

3. Tattoo nummer 3 werd een olifantje op mijn enkel. Ook hier zit geen enkele betekenis achter. Ik vind hem gewoon heel cute!

Tattoo

4. Dit is mijn vierde tattoo en deze heb ik als enige niet laten zetten in Nederland. Deze heb ik op mijn 21e verjaardag laten zetten in Noord-Thailand (Pai), waardoor ik deze extra bijzonder vind. Ook is hij niet met machine gezet maar met bamboo. Er staat “Dromen” in het Thais. Ik vind dit mijn mooiste tattoo.

Het blijft zeker niet bij deze 4 tattoo’s. Ik  ben aan het nadenken over mijn vijfde.
Wat vind jij van tattoo’s en heb of wil jij ze?


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  Dat olifantje is tof! Ik heb er zelf 2; een mandala op m’n onderarm en een supergedetailleerde zwaluw op m’n ribben/zijkant 🙂

 • Reply

  Leuk!! Ik hou van Tattoo’s. Ik heb twee weken een best forse laten plaatsen en ben er zo blij mee. To infinity and beyond staat er nu op mijn onderarm

 • Reply

  Super gave tattoo’s. Zelf heb ik er ook vier, maar in mijn hoofd heb ik de vijfde en zesde al. Mijn eerste waren vleugeltjes op mijn linker schouderblad, daarna een ankertje en kruisje achter mijn oren laten zetten en op mijn kuit het woord Courage. In de zomer van 2014 heb ik in mijn nek de V laten zetten. Nu wil ik nog twee grotere namelijk een mandala op mijn arm en bloemen op mijn ribbenkast/onder borst langs.

 • Reply

  Mooie tattoo’s! Ik heb er zelf 3 (op m’n heup, op m’n voet/enkel en in mijn zij van mijn ribben naar mijn heup) en heb genoeg ideeën voor meer :D. Ik vind het heel mooi om te zien dat tattoo’s steeds meer geaccepteerd worden en dat je het niet meer hoeft te verbergen.

 • Reply

  Supergaaf! Ik heb zelf ook 4 tattoos,
  Van kleintjes tot een wat grotere (het woordje strength, 2 rozen op mijn schouder, een veertje met free yourself en carpe diem in grote sierletters)
  Wil ook weer ;)!!

 • Reply

  Leuk! Ik ben zelf de tel kwijtgeraakt.. maar ik heb ergens tussen de 30 en 35 plaatjes op m’n lichaam staan 🙂 Ondanks dat tattooages tegenwoordig steeds meer sociaal geaccepteerd worden, word ik als (redelijk vol) getattooeerde vrouw er nog vaak negatief op aangekeken. Dat is dan weer jammer… (al krijg ik in de sportschool wel vaak complimenten!) Maar het is dan ook pure kunst! 🙂

 • Reply

  Ooo ik houd van tattoos 🙂 Heb er zelf twee en beide met veel betekenis! Op mijn voet de F- en G-sleutel (muziek) gecombineerd naar een hart. En op mijn pols het woordje strength waarvan de S onderin doorloopt in het infinity-symbool. Beide tattoos hebben met elkaar te maken en staan symbool voor de periode waarin ik veel gepest ben. De muzieksleutels staan voor de muziek die mij overal doorheen sleepte. Het woordje strength staat voor mijn oneindige kracht, die ik nooit moet vergeten hoe moeilijk ik het soms ook heb :)!

  Zo zit ik nu even in een dipje na een operatie, maar ik vind mijzelf en de motivatie langzaam maar zeker weer terug :)!

 • Reply

  Gaaf! Ik zou zelf nooit een tattoo nemen maar ik vind het zo gaaf. Zeg trouwens nooit nooit want ik heb er wel heel lang over getwijfeld. Ik vind dat hartje op je pols heel gaaf.

 • Reply

  Gaaf, ik heb geen tattoo maar wil heel graag iets van een zwaluw of hartje aan de binnenkant van mijn pols. ter nagedachtenis van mijn oma’s, maar ik durf niet zo goed

 • Reply

  Ik vind die kleine en subtiele tattoos altijd zo leuk! Ik heb er zelf drie, maar die zijn wat ‘grover’… als ik de tijd terug zou kunnen draaien zou ik heel andere nemen! Die Thaise vind ik erg cool, en dat olifantje is echt leuk!

Leave a Comment