Instagram: 50k followers!

Jenny_50K (10)-1

Ik vier vandaag feest! Want vanochtend werd ik wakker met 50 DUIZEND volgers op Instagram!

Een paar jaar geleden heb ik mijn Instagram account aangemaakt om mezelf te motiveren. Dat het uit zou groeien tot dit, had ik werkelijk waar nooit verwacht. Het is misschien gek maar Instagram is zo een groot deel van mijn leven geworden. Dat een social media platform zoveel voor me zou kunnen betekenen..

Jenny_50K (4)Jenny_50K (7)-1Jenny_50K (11)-2Jenny_50K (6)

Want zonder Instagram was ik waarschijnlijk nooit mijn blog begonnen en had ik Nigel misschien wel nooit ontmoet. Zonder Instagram was ik wellicht nooit coach geworden bij Personal Body Plan, had ik Jacky & Mowgli niet en woonde ik niet in ons huisje. Daarnaast heb ik door Instagram ook zoveel leuke mensen ontmoet (wauw!), nieuwe vrienden gemaakt, zoveel leuke kansen gekregen en fantastische momenten meegemaakt. Echt ongelofelijk.

Jenny_50K (1)Jenny_50K (5)

Ik ben Instagram en vooral JOU zo zo zooo dankbaar. Je moest eens weten. Tranen over m’n wangen nu ik dit zo typ. Ik besef het me eigenlijk veel te weinig maar wat ik heb bereikt is zeker niet niks. Mede dankzij JOU heb ik dit allemaal te danken en daar ben ik JOU zo dankbaar voor. Heel veel liefde voor JOU!

Dankjewel

Jenny

En applaus voor mijn favoriete fotograaf: Joyce Bongers!
Want wat zijn het weer prachtige foto’s geworden!

Locatie: NL Studio

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (26)

 • Reply

  Wat ben jij mooi en wat zijn je foto’s mooi! Gefeliciteerd <3

 • Reply

  Ik ben SUPER trots op je! =D

 • Reply

  Super Jenny! Je mag trots zijn.
  En Joyce, ook jij mag hartstikke trots zijn en super dat je deze inspirerende vrouw iedere keer weer op de foto mag zetten.

  • I am! En lief van je, thanks Marlin!!

  • Marlin,

   Wat leuk dat je hier zo tegen kom en bedankt voor je lieve woorden. Echt een topvrouw is ze hé!

   Jenny, dikke kus!!!

   Liefs,
   Joyce

 • Reply

  Zó trots op jou!! Words can’t describe ❤❤ en natuurlijk meer dan verdient!

  • AAA thanks lieve Tina, vind ik echt heel lief <3

 • Reply

  Wow, gefeliciteerd! Enjoy!!! 🙂

  • Thank you!!

 • Reply

  Ah zo leuk, je verdient het dubbel en dwars!!
  Je bent ook echt een inspiratie voor mij 🙂

  • Aahh heel leuk om te horen!

 • Reply

  Congrats knap kind! Dat gaan jij, ik en de mystery guest vanavond even vieren.

 • Reply

  Gefeliciteerd! Wauw wat een super mooie foto’s!

  • Ja he? Echt prachtig thanks to Joyce!

 • Reply

  Congrats girl! Super wat je allemaal bereikt hebt. Be proud!

  • I Am! Thanks girl!

 • Reply

  Wauw, gefeliciteerd!
  En echt HELE toffe foto’s, waaaaauw!
  En jij bent ook echt een motivatie voor mij en vele anderen.
  liefs

  • Ahhh dat vind ik heel lief van je Lienke!!!! Dankjewel ♥

 • Reply

  Wauw, zulke mooie foto’s en die 50.000 volgers heb je helemaal verdiend!! Gefeliciteerd!

  • Thank youuu!

 • Reply

  Dat is een mooi getal Jenny! Gefeliciteerd 🙂

  • Thanks Marvin 😀

 • Reply

  Gefeliciteerd!

  • Dankjewel!

 • Reply

  GEFELICITEERD!! En echt prachtige foto’s! Liefs, Isa

  • Dankjewel lieve Isa!

Leave a Comment