Mango parmaham

Summertime! Dit receptje at ik laatst bij een vriendinnetje en ik vond hem zo lekker dat ik hem gewoon met jullie moest delen! Ik geloof dat zij hem uit de ELLE eten heeft. Het is een licht voorgerechtje met ham en mango. Ham en mango, Jenny? Is dat niet een gekke combinatie? Ja, dat vind ik zeker een vreemde combinatie maar het is echt verrassend lekker! Als je binnenkort een dinertje moet organiseren en je weet niet nog niet wat je moet koken. Trust me, dit voorgerechtje wil je serveren aan je gasten!
What do we need? (recept voor 3 personen)

  • 9 plakken prosciutto di parma
  • 2 rijpe mango’s
  • klein bosje koriander
  • peper
  • extra virgine goede olijfolie

Snijdt de koriander fijn (houdt een paar taakjes achter) en de mango in dunne plakken. Voeg dit nu bij elkaar en dek het even af zodat de smaak van de koriander in de mango kan trekken. Verdeel nu de ham over de schaaltjes (3 plakken per persoon) en doe hier de mango met koriander op. Giet hier een beetje olijfolie over en wat peper en maak het af met de achtergehouden takjes koriander. Een simpel recept maar super verrassend! Enjoy!

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Wauw, wat een goede combi! Hier was ik zelf nooit opgekomen!
    Deze ga ik zeker eens uitproberen als voorgerechtje van de zomer!

Leave a Comment