Mango Passievrucht IJs

Ijs

Wat een hittegolf.. Dit weer schreeuwt om ijs! En dat kan ook the healthy way, zeker! Dit ijs is gemaakt van maar 3 ingrediënten. In een handomdraai klaar:)

Wat heb je nodig voor 2 ijsjes?

 • 2 bevroren bananen in stukken
 • 6 passievruchten
 • 2 handjes bevroren mango blokjes

Heel simpel: Snijd de passievruchten open en zeef deze uit zodat alleen het sap overblijft. Gooi het sap met de bevroren bananen stukjes en mango in een keukenmachine en klaar is kees! Als je dit ijsje maakt, tag je hem dan met de hashtag #voedzooi?


Jenny & Francien

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (3)

 • Reply

  Hi Jenny,
  Wat een ontzettend leuke recepten heb je op je site staan! Ik ontdekte dit gisteren (pas) en heb gelijk je ijs uitgeprobeerd met avocado en bevroren frambozen, super lekker! Even een vraagje, hoe doe jij de banaan in de vriezer? Met schil of zonder? En als hij al ver rijp is? Want kan je de schil er gewoon afkrijgen als je hem uit de vriezer haalt? Weet je ook hoelang je bananen in de vriezer kunt bewaren?
  Liefs Lisa

 • Reply

  Kan het ook met de blender denk je?

  • Daar durf ik niet zo gauw antwoord op te geven. Hangt er vanaf of je een goede blender hebt!

Leave a Comment