Mijn kerst wishlist

kerst wishlist

Woohoo! Kerst komt er weer aan en dat vind ik leuk! Ik vind het altijd zo’n fijne tijd. Samen zijn met vrienden en familie; lekker eten en genieten van de vrije dagen. En natuurlijk de cadeautjes!

Ondanks dat voor mij de cadeautjes een bijzaak zijn tijdens kerst, leek het mij toch leuk om een wishlist te maken en deze met jullie te delen. Don’t worry, gezien de prijzen zullen onderstaande dingen niet allemaal onder de kerstboom staan. Dat zullen er hooguit twee of drie zijn 😉 Wellicht haal je er inspiratie uit!

Mijn kerst wishlist

Nintendo Mario Kart

Ik dacht dat ik helemaal niet van het gamen was, tot ik begin dit jaar een aantal dagen in Tokyo was. Daar ben ik een aantal arcadehallen langs afgegaan en ben ik dol geworden op Mario Kart. Het lijkt me awesome om dit thuis te kunnen spelen. Met de nieuwe Nintendo Switch is dit mogelijk, hoewel er wel een prijskaartje aan vast zit.. En dan moet je Mario Kart er nog bij kopen. Duur grapje (namelijk €363,99) maar het is zo fantastisch leuk!

Viva Glam lipstick van M·A·C

Ik ben dol op de lipsticks van M·A·C. en nóg meer op die van de Viva Glam lijn. Waarom? Omdat elke cent die de Viva Glam lipsticks oplevert, naar het M·A·C AIDS Fonds gaat. Ik vind het geweldig dat M·A·C dit doet en daarnaast ook een mooi gebaar om cadeau te doen. Samen het goede doel steunen én de ander blij maken met een beauty product. Vind ik tof! De Viva Glam koop je bij M.A.C. voor €18,50.

J’adore van Dior

Sinds kleins af aan ben ik al dol op J’adore van Christian Dior. Mijn moeder draagt deze parfum altijd en ik heb het van haar overgenomen. Misschien ben ik ook zo ontzettend dol op deze geur, omdat het mij doet denken aan haar. Ik denk dat ik deze parfum aan mezelf cadeau doe dit jaar! Onder andere verkrijgbaar bij de Douglas voor €105,97 voor 100ml.

Modern Renaissance Palette van Anastasia Beverly Hills

Het Modern Renaissance Palette van ABH staat sinds kort op mijn lijstje. Mijn zusje heeft hem en ik leen hem toch best wel vaak. Tijd om hem toe te voegen aan mijn eigen collectie. Deze staat daarom ook op mijn wishlist. Je haal het Modern Renaissance Palette bij de Douglas bijvoorbeeld en zelfs bij Bol.com voor €53,99.

Vliegticket naar Borneo

Mijn allereerste reis was naar Borneo en ik ga het nooit vergeten. Ik vond het zo geweldig mooi daar. Prachtige natuur, je kunt er super mooi duiken, al die wilde dieren.. Ik móét terug en dat ga ik ook zeker doen dit jaar. Wat een gemiddeld vliegticket naar Borneo vanaf Amsterdam kost weet ik niet. Ik hoop dat we in ieder geval gauw een mooie deal vinden en dat brengt me meteen tot mijn volgende wish, namelijk:

Thuisblijven Is Duurder

Zoals je waarschijnlijk al eens voorbij hebt zien komen is mijn vriend, Jelmer, nu zijn tweede boek aan het schrijven. Dit boek, Thuisblijven Is Duurder, is voor iedereen die graag honderden euro’s wil besparen op vliegtickets. Zoals Jelmer vertelt op zijn website, bevat het boek de beste toolkit om altijd het minste te betalen voor de beste vliegtickets. Zonder in te leveren op beenruimte of te vertrekken van een gaar Duits vliegveld om 5 uur ’s ochtends. Dit boek komt sowieso in mijn boekenkast te staan straks! Het boekt verschijnt in januari 2018 maar je kunt hem ook alvast pre-orderen. Het voordeel daarvan? Na het pre-orderen krijg je direct toegang tot zijn concepten, bronnen, ideeën, achtergronden en informatie en ontvang je iedere week een update over het boekproject. Waar je overigens ook zelf aan mee kunt helpen. Pre-orderen (vanaf €20) doe je hier.

Wat staat er op jouw kerst wishlist?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment