My boyfriend does my voice over!

Wil je een flink potje lachen? Ik heb Jelmer zo ver gekregen om de voice over te doen van mijn make-up tutorial en dat is mega grappig. Kijk je mee?

Laten we voorop stellen dat ik geen beauty guru ben. Ik heb deze video gemaakt omdat ik deze tag vaak voorbij heb zien komen in de beauty wereld en het mij onwijs grappig leek om te doen. Jelmer heeft de voice over fantastisch gedaan en ik kan er alleen maar heel hard om lachen. Neem het dus zeker niet te serieus en gebruik by the way altijd een beautyblender (die van mij was ik kwijt in Kaapstad).

Let me know what you think!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Jen, dit is echt te hilarisch!! Wanneer volgt een volgende hahaha?

    • Hahaha leuk he? Geen idee! Wellicht binnenkort 😉

Leave a Comment