Over Mij

Restaurant Girasol

Leuk dat je meer te weten wilt komen over mij. Ik ben Jenny, de oprichtster van Jennyalvares.com. Ik houd van lekker eten en wil graag de wereld zien. Ik ben 24 jaar en woon al heel mijn leven in Amsterdam. Ik ben er overigens niet geboren, mijn roots liggen in Brazilië.

Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden. Ik hielp mijn mama elke dag met het avond eten en ook waren we elk weekend weer wat lekkers aan het bakken. Mijn liefde voor eten is met de jaren alleen maar nog meer gegroeid! Mijn liefde voor sport en “gezond” eten is overigens pas sinds een aantal jaar. Ik begon samen met een vriendinnetje te hardlopen en hier had ik zoveel plezier in! Ook stonden we vaak samen in de keuken voedzame maaltijden te maken. Ik wilde hier meer over weten en er ook meer mee doen.

Zodoende ben ik in 2011 mijn Instagram begonnen met de gedachten om mezelf te inspireren en motiveren door anderen. Voor ik het wist, groeide mijn Instagram zo hard dat ik zelf een inspiratie en motivatie werd voor anderen. Ik wilde nog meer, ik wilde een platform waar ik mijn verhaal en recepten beter kon overbrengen. Zo ben ik deze website in 2014 met liefde begonnen. Hier deel ik ook mijn passie voor reizen. Ik reis de hele wereld rond en neem jou graag mee in mijn avonturen. Als je van eten, reizen, sporten en genieten houdt – voel je je hier helemaal thuis!

Ik hoop dat ik jou met mijn blog kan inspireren en motiveren!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookTwitter & Instagram