Panama Photo Update

Panama

Om de Nederlandse winter te ontsnappen ben ik voor een weekje naar Panama gevlucht. Heerlijk! Vooral de San Blas eilanden waren een paradijs. Kijk je mee naar de foto’s?

Panama Panama PanamaPanama Panama Panama PanamaPanama PanamaPanamaPanama Panama Panama Panama Panama Panama Panama PanamaPanama PanamaSan Blas eilanden PanamaPanama

Ik land over een aantal uur weer in Nederland. Zie heel erg op tegen de kou op maar ik mag zéker niet klagen. Overmorgen ga ik namelijk (alweer) naar Bali.

Laat je me weten wat je van de foto’s vindt?
Hier vind je trouwens alle artikelen over Panama!

Ze zijn gemaakt met een:

Canon 80D
Superzoom lens
Groothoeklens

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookPinterestSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Hee Jenny,

  Wat een prachtige foto’s! En wat een mooie reizen maak je. Wat ik me wel afvraag, misschien is het geen verkeerd idee om je te verdiepen in CO2-compensatie? Ik reis zelf ook veel en dit is een continu lastig punt.. Maar feit is dat als we willen zorgen dat deze mooie eilanden (juist die!) bewaard blijven, continu vliegen daar niet echt aan bijdraagt. Lijkt me een interessant punt om ook op je blog aan te stippen. Reizen is natuurlijk fantastisch maar die vliegkm’s tikken wel aan zo. Kijk maar wat je ermee doet maar misschien is bijv een organisatie als TreesforAll interessant om eens te checken, of dit artikel van de Correspondent https://decorrespondent.nl/5491/bomen-planten-als-compensatie-voor-je-vliegreis-naar-new-york-werkt-dat/1663747175827-31657089

  • Hi Suzanne,

   Dank! Je hebt helemaal gelijk en ik ben het me ook zeker van bewust. Ik heb me er (I know, heel erg) nog niet in verdiept maar dat moet ik wel gaan doen. Vind het dan ook heel goed dat je dit aankaart. Ik ga me er binnenkort eens goed in verdiepen en wellicht schrijf ik er nog wel een artikel over. Het is namelijk wel héél belangrijk. Thanks again!

 • Reply

  Supermooie foto’s! Wat een paradijsje, die San Blas eilanden.
  En alweer naar Bali joh, idd niks te klagen ;-). Enjoy!

 • Reply

  Jeetje t houdt maar niet op hè met vakanties en reizen. Mooie foto’s hoor!

Leave a Comment