Photo Diary | Januari 2016

IMG_6276

Time flies! Het is alweer 1 februari. Wat gaat de tijd snel. Tijd voor een Photo Diary Update. Wat heb ik de maand Januari allemaal uitgespookt?Normaal gesproken deed ik wekelijks een Photo Diary maar dit kwam ik niet altijd na. Daarom heb ik besloten om het nu maandelijks te doen. Hopelijk vinden jullie dat net zo leuk:)

Deze maand is echt snel gegaan. Het voelt alsof het gisteren nog kerst was. Het nieuwe jaar is begonnen en ik heb veel dingen kunnen afronden. De afgelopen maanden heb ik nog al in een rollercoaster geleefd, hierover later meer in een personal update. Ik heb nu dingen af kunnen ronden, waaronder mijn studie. Jaja, het heeft even geduurd maar ik kan nu eindelijk óók zeggen dat ik ben AFGESTUDEERD! Oh wat voelt dat goed! Dat ga ik over een maand even goed vieren in.. Bali! Can’t wait!

Sinds December ben ik werkzaam bij Changing Life als content editor. Ik werk er part time en het is er echt fantastisch. Ik heb het er zo naar mijn zin en er komen zulke leuke dingen aan. Ik kan nog geen datum noemen maar binnenkort lanceert onze kledinglijn FRVR. Als je als eerste wilt weten wanneer we lanceren, kun je je mailadres achter laten.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook nog blogger, daar vul ik de rest van de tijd eigenlijk mee. Toffe events, lekker veel receptjes maken en uittypen voor jou. Zo heb ik deze maand een heel leuk Nike ontbijtje bijgewoond, uit eten geweest bij Hoofdstad Brasserie in Hotel L’europe, een workout bijgewoond met Kevin Hart en daarna ook naar zijn show geweest, nog meer uit eten geweest en lekker veel gesport. Kijk je mee?

IMG_6269

De hub is dan eindelijk open! We hebben er met z’n alle zo naar toegeleefd en 4 januari was de dag! De opening van de Changing Life Hub. Geen woorden voor. Kom je gauw bij ons trainen, eten, chillen?!

IMG_6249

Tijdens de opening ook kennis gemaakt met de kokosdadeltaart van DoorMeal. OMG! Ik overdrijf veel maar ik meen écht dat dit een van de lekkerste dingen is dat ik ooit heb gegeten. Pfff op kantoor moet ik me echt inhouden, wetende dat dit een verdieping onder mij klaar ligt om opgegeten te worden. Ik hoor ze soms gewoon mijn naam roepen!

champagne

AFGESTUDEERD! Daar moest ik natuurlijk op proosten:) CHAMPAGNE!

Eastside

Samen met Jelmer heb ik het nieuwe tentje in Oost ontdekt: Eastside. Ik heb nog nooit zo goed gebruncht. Echt waar: ga er heen! Chicken & waffles met karamelsaus.. Ik begin alweer te watertanden..

Dr. Blend

Ik heb een heerlijk avondje gehad bij een pre-tasting event van Dr. Blend. Salades, verse kokosnoot, eigen smoothies maken en met een toffe goodybag naar huis gegaan. Ik mag trouwens ook iets aan jullie weggeven. Heb je al meegedaan aan de win-actie op mijn Facebook?

groene smoothie

Ik heb de groene smoothies weer helemaal herontdekt! Ik heb tijdens het event van Dr. Blend een Nutribullet gekregen en daar ben ik echt heel blij mee! Ik probeer nu een aantal keer in de week gebruik te maken van deze blender en lekker veel groenten door mijn smoothies te doen. Met dit weer kan ik het goed gebruiken.

Hoofdstad brasserie

Zo ziet het er dus uit als je uit eten gaat met alleen maar foodbloggers.. haha!

Hoofdstad brasserie Hoofdstad brasserie

Oh wat heb ik genoten bij Hoofdstad Brasserie. Zo lekker gegeten! Het was echt fantastisch. Aanrader!

Air Force

Toffe nieuwe schoenen gekocht! De Nike Air Force 1!

IMG_6772

Ik ben met mijn twee mannetjes Jacky & Mowgli naar de dierenarts gegaan omdat ik het idee had dat ze misschien iets te zwaar zijn. En ja hoor, iets te zwaar! Ideaal zou zijn als ze beide een halve kilo afvallen dus we zitten nu met z’n drieën thuis in de cut. Gaat ons best goed af!

IMG_0702

Het is altijd feest voor Jack & Mowgli, trouwens ook gewoon voor mij, als de postbode weer ons Body & Fit pakketje komt afleveren.

FullSizeRender-3

Een van mijn beste vriendinnetjes, Anne, was jarig. De hele dag haar verjaardag gevierd:) Beginnend met een brunch <3

tattoo

Ik ben weer een tattoo rijker. Oke, deze heb ik 29 december laten zetten maar ik wil hem toch aan jullie laten zien. Het is een golfje! Hier was hij overigens net gezet.

Kevin Hart

MOVE WITH HART! Afgelopen zaterdag was Kevin Hart in town om met ons een rondje vondelpark te lopen. Awesomeness! Ik heb weliswaar niet mee gerend. De laatste keer dat ik heb gerend was echt een tijd geleden, shame on me. Ik ben er heen gegaan met de intentie om wel te rennen maar ik kon de druk even niet aan. Maar.. daardoor heb ik wel als een van de enige een selfie gescoord met Kevin Hart himself! Iedereen stond buiten klaar aan de start en ik stond binnen te wachten waardoor ik Kevin tegen het lijf aan liep. Selfie time!

Kevin Hart

In de avond ben ik met Nigel naar zijn show gegaan. Last minute kaartjes gescoord en we hadden ook nog eens een goede plek in de zaal. Het was echt zoooo leuk. Huilen van het lachen!

IMG_7139 Schermafbeelding 2016-01-31 om 17.20.52 Schermafbeelding 2016-01-31 om 17.20.45

Ik was samen met andere bloggers uitnodigt voor een Nike ontbijtje. Zo leuk om dan al je blogger collega’s weer te zien. Zo gezellig en fijn vind ik dit soort events altijd!

FullSizeRender-1

Ik heb even in een sportdipje gezeten maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken. Natuurlijk helpt het ook enorm dat ik gewoon op werk kan sporten. Dream job!

cosmopolitan

Zo gek in mezelf terug te zien in bladen. Deze maand stond ik in de Cosmopolitan. Heb jij hem al gelezen?

Januari, you were awesome! Februari, I’m ready for you!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (9)

 • Reply

  Pfffff waarom bezorgt Doormeal alleen in Amsterdam 🙁 ik moetttttwilllll de kokosdadeltaart proeven! Is er geen andere mogelijkheid die toch te ontvangen in regio Den Haag?

 • Reply

  Super tof om te zien waar je je allemaal mee bezig houdt Jenny, een heerlijke mix van sporten, eten en genieten geloof ik! Leuk dat de foto diary weer terug is, ik kijk al weer uit naar de volgende.

  • Ah heel leuk om dit te horen:) Dankje!

 • Reply

  Leuke diary weer! Hoop leuke events :)!!

  • Dankje Jacqueline:)

 • Reply

  Ik zou je nog een update geven !!
  ik ben nu met mijn 6e maand bezig met personal body plan en kan je vertellen dat ik nog een keer6 maanden er achter aan plak!

  Als er weer een event is zal ik je wel laten zien hoe erg ik veranderd ben als je dat leuk vind 😉

  Bedankt voor je motivatie gedurende je blog en verder hierdoor ben ik personal body plan gaan volgen en het heeft in die 5 maanden al zo inpact gehad op mijn leven !!

  liefs sandra

  • En wat super goed zeg!! Tof dat je nog een periode PBP gaat doen ook. Ben benieuwd naar je transformatie. Je mag me ook altijd mailen:) Vind dat alleen maar leuk!

 • Reply

  wat een gave maand! hele leuke diary weer ! stiekem de leukste blogpost waar ik naar uitkijk !

  liefs Sandra

  • Thank you! 😀

Leave a Comment