Photo Diary November/December

Tijdje geleden! Door alle drukte ben ik niet toegekomen aan een photo diary maar ik vind ze wel altijd heel leuk om te delen dus dit worden even drie weken gepropt in 1 post. Ik weet niet meer wanneer ik wat deed maar dat maakt ook niet zoveel uit. Kijk je mee?!

Waarom ik het zo druk had? Ik was veel aan het trainen voor de shoot voor LINDA. Meiden Magazine! Elke dag was ik aan het trainen met Tom Barten van Personal Body Plan. Elke dag was ik eten aan het maken voor de volgende dag en alles netjes wegen. Het nam best wel veel tijd in beslag! Mealpreppen is wel echt de manier om gewoon on track te blijven. Hier volgt zeker nog een blogpost over!

De laatste keer dat ik naar de kapper ben gegaan? Pfff ik weet het niet eens meer; dan weet je dat je gewoon echt nu moet gaan!

En nog meer mealpreppen.. Het gaat steeds beter!

De resultaten mogen er ook zeker zijn! Ik heb echt zo een vooruitgang gemaakt in 2 weken tijd. Dat is echt insane. Binnenkort een artikel met de before foto! Tom is echt een held! Het was niet altijd leuk in de sportschool (Ja, hij weet echt van aanpakken) maar het heeft me echt ver gebracht!

Deze chocolade letter heb ik goed verstopt tot na de shoot!

Ik vond dat ik deze nieuwe schoenen wel had verdiend! Ik ben echt zo verliefd op mijn zwarte Nike Free Flyknit 4.0 dat het voor mij geen moeilijke keuze was. Ik ga weer voor dit model en dan een andere kleur! Zijn ze niet pretty?

Het weekend van 6 & 7 December vond de Flexcup plaats. Daar wilde ik natuurlijk heen om Fannetiek, Hussein, Robert en Mucahit te supporten! Toen ik daar was begon het wel een klein beetje te kriebelen.. Hoe leuk is het om op het podium te staan en je harde werken te laten zien aan iedereen. Ik weet niet of ik het mentaal aan kan, ik ga er goed over nadenken. Het zou wel echt een awesome uitdaging zijn!

Oh jaaaa I made it to the news paper! Annemerel schrijft nu elke dinsdag voor de metro en daar gebruikt ze natuurlijk haar netwerk voor om deze twee pagina’s op te vullen! Dit receptje stond er in, mijn favoriete salade! Ik kan je alvast verklappen dat dit niet eenmalig was;)

Ik hou zo van in de keuken staan! Deze nutella cupcakes zijn echt to die for. Please, maak ze! Ze zijn echt GOD-DE-LIJK!

Nog even wat aankopen doen voor ik naar de shoot ga.. Kon het niet laten!

En toen was DE GROTE DAG. Zo spannend maar het was echt heel erg leuk en gezellig! De eerste previews van de shoot vind je hier!

Daarna flink onszelf verwend met sushiii! We zijn met z’n vieren (Chris, Ashley, Nigel en ik) gaan eten bij Hello Sushi in de pijp. Echt heerlijk eten. Niet alleen de sushi maar ook de toetjes. Daarover vind je hier ook meer!

Het #girlslove2eat event heb je zeker niet over het hoofd gezien. Het was super awesome. De dresscode was een jurk + sneakers. Ik zat te twijfelen maar uiteindelijk ben ik voor m’n frees gegaan! Ze zijn tenslotte nieuw dus die moest ik even showen aan de rest. Het was zoooo leuk (en lekker!)

En dan sta je ineens ook in de Grazia! Wederom met een recept! Heb je het blad nog niet gelezen? No worries; dit gerecht komt deze week nog online op m’n blog!

Ik heb trouwens ook netjes aan mijn scriptie gezeten hoor! Weer lange dagen gemaakt in de ub en juice & salade!

Ook ben ik natuurlijk ook gewoon blijven sporten. De shoot is dan wel over maar ik ben nog steeds aan het knallen!

IMG_9052

Thanks FitGirlCode voor het leuke kerstpakket!

Ik doe m’n nieuwe muts gelijk die avond aan! I’m a Rebel!

Metro, grazia, Linda en ook de Run2Day. Ga jij hem halen in de winkels? Ik sta er samen met Nigel in!

Vanaf volgende week ga ik weer proberen netjes elke week een photo Diary bij te houden. Door alle drukte heb ik de afgelopen weken weinig foto’s gemaakt! Ik heb trouwens ook een nieuwe baan gekregen. Per februari stop ik bij Restaurant Riva en ga ik ergens anders aan de slag! Niet omdat ik het niet leuk vind bij Riva, Riva is echt geweldig, maar mijn nieuwe baan past meer bij mijn studie en mijn passie. Het past meer bij mij. Daarover volgende week meer. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en ik kan niet wachten om het nieuws met jullie te delen! Hebben jullie al een idee?

Liefs,

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  Altijd zo leuk om te lezen! Super knap trouwens dat je zo hard gewerkt hebt voor de shoot! Fijne feestdagen! Liefs Isa

  • Aaah heel leuk om deze feedback te horen! Dankjewel Isa. Jij ook fijne feestdagen!

 • Reply

  Leuk stuk weer! En echt knap gedaan, in zo’n korte tijd zo’n groot verschil! Ik zou het denk ik wel zonde vinden als je zou gaan trainen voor de FlexCup. Ik vind je lichaam nu prachtig, maar ik vind die graad van gespierd zijn persoonlijk niet mooi meer voor een vrouw. Maar daar heeft iedereen natuurlijk zijn of haar eigen mening over!

  • Tess – Dankjewel! Het is echt een groot verschil, ik laat vrijdag de before foto zien. En ik begrijp wat je bedoelt maar ik zou dan niet de klasse doen waar Anne aan mee heeft gedaan. Zij deed Body & Fitness, ik zou dan aan de bikini fitness mee doen. Zoek maar op google, dat valt (in mijn ogen) wel mee en vind ik erg mooi!

 • Reply

  Je photo diary blijft toch altijd een van mijn favoriete stukjes om te lezen! Super knap dat je zo hard heb geknald voor de shoot, nu kun je met kerst weer genieten van al het lekkere eten 😉

  • yes, dat vind ik leuk om te horen! Ik vind het ook een van de leukste stukken om te schrijven 🙂 En thanks, ik ga met zeker genieten van al het lekkers! Jij alvast hele fijne feestdagen!

 • Reply

  Wat leuk en wat een vooruitgang!! Mag je trots op zijn. En laat me raden bij …………… Yoghurtbarn of Juice en Salad?

  • Nadia – Heel erg bedankt! Ben ik ook zeker trots op, ik heb m’n best gedaan! En hmm, je komt er volgende week achter 😉

 • Reply

  Leuk! En die foto’s met nigel zijn ook echt heel tof! gefeliciteerd met je nieuwe werk (voor personal bodyplan misschien..? 🙂 ) alvast hele fijne feestdagen!

  • Hi Rianne – Lief, dankjewel! Volgende week laat ik je weten of je het goed geraden hebt 😉 Fijne feestdagen!

Leave a Comment