Photo Diary: Week 40

Toen ik dinsdag heel blij werd gemaakt door de postbode die mijn Iphone 6 bracht, dacht ik gelijk; Tijd voor een nieuw rubriek! Eindelijk een telefoon die hele goede foto’s kan maken dus daar ga ik zeker gebruik van maken. Het leek me leuk om mijn week met jullie te delen door middel van foto’s! Kijk je mee naar mijn eerste Photo Diary?

Let’s start with Monday. Op instagram zag je al dat ik maandag de hele dag bij Juice & Salad zat. In de ochtend heb ik nog wel lekker gesport maar s ‘middags moest ik toch echt aan school dus besloot ik naar Juice & Salad te gaan. Ik ben bezig met afstuderen en zat hier maandag de hele dag aan mijn scriptie. Ik denk dat ik hier vandaag trouwens weer ga zitten. SCRIPTIESTRESS!

Naast dat dinsdag mijn Iphone 6 geleverd werd, werd er ook iets anders bezorgd namelijk mijn Body&Fit bestelling! Dinsdag was dus dubbel feest voor mij. Toen ik de twee dozen in ontvangst nam rende ik naar boven als een klein kind! Helaas moest ik een uur later werken dus ik besloot nog niks uit te pakken. The next day toen ik wakker werd maakte ik eerst mijn Body&Fit bestelling open (het voelde net kerst). Mijn bestelling zie je hierboven! Oh yeah Bars, Crunchy Pindapasta, Proteine chips, Chia Chips & Nieuwe salad shakers! Ik zal binnenkort wel een leuk receptje maken voor een salade die je in zo een beker kan meenemen. We besloten te ontbijten bij De Drie Graefjes waar we een red velvet cake deelden. Als je deze nog nooit hebt geproefd.. Please do! Het is echt de lekkerste cake EVER! Woensdag was trouwens een mega grote cheatday, de foto’s zeggen genoeg!

Ook heb ik deze week een bezoekje gebracht bij Yoghurt Barn waar we de nieuwe Blended Yoghurts mochten proeven en waar we nog meer lekkers kregen. Ook kwam ik daar niet alleen om te proeven maar heb ik ook iets super leuks voor jullie geregeld (hint: morgen kun je iets winnen!) maar daarover morgen dus meer. Make sure dat je morgen even terug komt op mijn blog!

IMG_4822

Donderdag zat ik nog steeds vol van woensdag, althans zo voelde het. Ik ontbijt alleen met een Oh Yeah Bar en ga naar de gym. Na het sporten had ik echt geen zin om te koken dus besloot naar het tentje naast m’n sportschool te gaan: Wagamama! Een leuke tip: met scoupy (een app) is het tweede hoofdgerecht gratis. Heeeel fijn!

IMG_4892IMG_4900

Vrijdag, almost weekend! Man, wat was dit een mooie dag! Ik begon de dag met een groene smoothie en ging naar school. Na het gesprek met mijn scriptiebegeleider ging ik gelijk de stad in. De zon scheen fel en het leek net weer zomer. Daar hoort natuurlijk een ijsje bij! In de avond zijn we naar de film Gone Girl geweest! Echt een aanrader! Een must-see. Echt een mega goede film!

Zaterdag ben ik gaan kijken naar een voetbalwedstrijd van het broertje van m’n vriend, ook was het 4 oktober: Dierendag! We zijn na de wedstrijd langs de dierenwinkel gefietst en hebben daar een nieuwe speeltje en heel wat lekkers gekocht voor Beau. Echt een cutie he?

Vanochtend kwam ik bijna m’n bed niet uit want gister heb ik tot laat gewerkt bij Riva en toen ik thuis kwam duurde het ook even voor ik in slaap kwam. Toen ik wakker werd duurde het ook even voor ik opstond, maar eenmaal opgestaan deed ik gelijk m’n sportkleding aan en liep ik naar de gym die echt compleet leeg was, jeeeej! Ik houd er echt van als ik alleen kan sporten. Toen ik thuis kwam had ik echt mega honger! Tijd voor havermout! Ik kocht vorige week perongeluk havermout van zonnatura (ik zocht een gluten vrije variant voor een vriendin maar deze blijkt ook gluten te bevatten). Normaal gebruik ik altijd euroshopper havermout van 40 cent en deze was rond de 2 euro dus echt wel een prijsverschil maar ik snap ook heel goed waarom. Deze is echt drie keer lekkerder dan die van de euroshopper. Eigenlijk heel stom dat ik deze heb geprobeerd want nu wil ik die van de euroshopper echt nooit meer. Byebye goedkoop ontbijtje!

Dit was mijn week! Hoe was jouw week? En vinden jullie dit een leuk rubriek?

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagram en Facebook 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (13)

 • Reply

  Ziet eruit als een heerlijk weekje!!

 • Reply

  Hahaha ECHT? Ik dacht eigenlijk dat alle merken havermout precies hetzelfde waren! Shit nu wil ik dus ook Zonnatura havermout proberen (als mijn 3 andere pakken op zijn, hihi)
  Leuke rubriek, houd je hem erin? 😀

  • Hi Roos – Ja echt! Ik wist het dus ook echt niet! Baal nu echt want nu wil ik echt de euroshopper variant niet meer haha! Jaaa ik houd hem er zeker in, vind het zelf ook leuk om te delen met jullie!

 • Reply

  Super tof dit, leuke zet om een Photo Diary te doen. Heel tof dat je je iPhone 6 al hebt. Ik heb ook gekozen om te wachten, maar moet wss tot 1 april wachten.

  Oja, nog bedankt voor je toffe Berlijn tips, ga er zaterdag weer heen en heb een aantal van je adres opgeschreven.

  Liefs Marlon.

 • Reply

  Leuk om te lezen wat je allemaal in een weekje meemaakt! Ik gebruik zelf ook altijd de havermout van Euroshopper, maar goed dat je zegt dat deze lekkerder is want dan moet ik hem dus niét uitproberen haha. Anders zou ik er ook verslaafd aan raken!

 • Reply

  Super leuke IG en blog heb je!
  Wil in de toekomst heel graag eens naar amsterdam gaan,
  haal echt heel veel inspiratie uit je verhalen! Je eten ziet er altijd zo njam uit! 🙂
  Keep posting! 🙂

  • Ansofie – Wat een lieve reactie! Dankjewel:) Leuk om te lezen!
   En zeker een dagje Amsterdam plannen, zoveel leuks hier <3

 • Reply

  Heel leuk deze nieuwe rubriek! en ik vind de euroshopper havermout gewoon echt vies… verwend? 😉

  • Jolien – Jaa ik vond hem echt heel lekker maar dat is omdat ik niet beter wist denk ik. Nu ik die van zonnatura heb geprobeerd.. Als die van zonnatura op is, ga ik denk ik die van Quaker proberen. Van welk merk koop jij je havermout, nog tips?

 • Reply

  Super leuk, kwam jouw Instagram via den vriendin tegen! Ziet er vrolijk, gezond en sportief uit. Leuk om je tips te bekijken. Zo dus op je blog terecht gekomen. Leest gezellig en vlot. Ga je zeker volgen. Keep up!

  • Iraida – Dankjewel voor je reactie en super leuk dat je me gaat volgen!

 • Reply

  Ja echt een super leuke rubriek. Het lijkt me leuk om zoiets vaker te gaan zien op je blog 🙂

  • Jeeej, leuk dat je het leuk vind! Ik houd deze er sowieso in:) Vind hem zelf ook heel leuk om te maken!

Leave a Comment