Photo Diary week 41

Wat een week, wat een week, wat een week. Mijn week begon heel rustig en relax maar mondde uit in een stressbom! School school school. 

IMG_5104IMG_5118IMG_5129

Ik begon de week actief! Ik stond om 7 (!) uur al in de sportschool, terwijl ik een vrije dag had. Het was gewoon nog donker buiten! Ik voelde me best trots. Voor de rest was mijn maandag heel boring. Ik heb de hele dag aan mijn scriptie gezeten. Dinsdag however, was verre van boring. M’n vriend en ik hadden een dagje spa zuiver op de planning. HAD IK OOK ECHT EVEN NODIG! Heeerlijk gezwommen en alle sauna’s afgegaan. Ik ben er achtergekomen dat ik na 5 minuten al ongeveer dood ga. Ik ben geen sauna mens. Nigel zat er op z’n gemak 20 minuten in. Ik joinde de eerste en laatste 5 minuten en de andere tien minuten zat ik lekker in de bubbelbad. Tot snel Spa Zuiver! In de avond hadden we geen zin om te koken en zijn we bij wagamama gaan eten en zijn we naar de bioscoop gegaan. Sneak Preview! Ik voel me echt een klein kind elke keer als ik naar de sneak ga. Welke film zal het zijn? Dit keer was het A Walk Among The Tombstones. Echt een super goede film, aanrader!

Woensdag begon ik de dag goed met mijn bounty ontbijtje, heeeerlijk! De bounty had ik zelf gemaakt, het recept kun je hier terugvinden. Na mijn ontbijtje ben ik gaan sporten en toen ik terug kwam maakte ik de ultieme manwhich! Dit receptje maar dan nog met een gebakken ei er tussen. AWESOMENESS! We waren nog een beetje met onze hoofden in de spa zuiver dus we besloten een maskertje te nemen. Jaja, oook Nigel! Ook vanavond sluiten we de avond weer met een film. (I know, we gaan veels te vaak naar de film!). Ik hoorde dat Lucy heel slecht was, dus daarom ging ik er pas vanavond heen. Ik vond hem eigenlijk helemaal niet zo slecht maar misschien kwam dat omdat mijn verwachting nu echt mega laag was? Prima film!

Donderdag donderdag donderdag. Nigel’s eerste werkdag bij de.. YOGHURT BARN! Sorry als ik jullie vanaf nu zo veel ga spammen met yoghurt Barn maar ik denk dat ik hier nu vaak te vinden zal zijn. Be prepared! Hij moest er al om 6 uur uit en ik kon nog even lekker liggen. Rond 10 uur stond ik pas op en maakte een ontbijtje voor mezelf. Ik besluit deze lekker in bed op te eten terwijl ik eerste aflevering van het nieuwe seizoen van American Horror Story kijk! Een van mijn favoriete series. Ik ben echt een mega grote serie freak. Misschien moet ik daar ook een keer een blogpost aan wijden. Je zal schrikken van hoeveel series ik kijk. Na mijn ontbijtje ging ik naar school en daarna door naar de Rosti Mepal kookworkshop waar we een kerstmaaltijd in elkaar gingen toveren! Ik heb echt mega veel geleerd. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe je het best het vlees kan klaarmaken tijdens een diner. Precies de techniek wat alle restaurant gebruiken. I had no idea! En wat een fijne producten van Rosti Mepal! Helaas maakte we hier alleen een voorgerecht en een hoofdgerecht. Francien en ik mistte toch echt een nagerecht. We besluiten richting Restaurant Cafe De Plantage te gaan en namen daar de hemelse modder en het amandeltaartje. YUMMY!

Vrijdag was de grote bom van stress die ontplofte. Voor dat deze bom ontplofte, fietste ik voordat ik naar school ging even naar het museumplein waar Cheap Monday voor hun tien jarig bestaan duizend broeken weggaven! Het was me gelukt hoor! Yaayyy nieuwe spijkerbroek! In ieder geval iets positiefs aan de dag. Ik fietste snel door naar school want ik had een afspraak met mijn scriptie begeleider. Ik ben bezig met mijn startdocument van mijn scriptie en had met mezelf besloten dat ik deze maandag af zou hebben zodat ik aan mijn onderzoek kon beginnen maar mijn begeleider vertelde me even doodleuk dat ik het even heel anders aan moet gaan pakken en dus kon ik de helft van wat ik al op papier had gezet weggooien. AAAHHH! ZOVEEL STRESS. Ik zou die middag/avond moeten werken maar ik kwam bijna huilend op werk aan. Blijkbaar zag ik er wel heel zielig uit want ik mocht weer naar huis! Echt te lief. Ik besloot naar Juice & Salad te gaan en ben daar de hele middag aan het startdocument gaan werken.

Zaterdagochtend ben ik er weer vroeg uit gegaan om te sporten! Daarna heb ik nog even bij Beter&leuk gezeten (om weer aan het startdocument te zitten) en daarna ben ik door naar werk gefietst! In de avond zijn we naar The Hundred foot journey geweest. Ik keek al een maand uit naar deze film, ik wilde er zooo graag heen! Oh wat was hij awesome! Zal er binnenkort wel een blogpost aan wijden. Zondag werd ik wakker met 27k followers op instagram (WOW!) en heb ik eigenlijk de hele dag bij de Yoghurt Barn aan school gezeten. In de avond gingen we met de trein naar Lelystad om even langs de opa en oma van mijn vriend langs te gaan. Op het station kocht ik een Pumpkin Spice Latte. Ik had er nog nooit een gehad en ik wilde weten wat er zo bijzonder aan was. Nou.. never again. Ik heb hem gelijk op het spoor leeg gegooid. Hier ga ik een betere variant op maken.

En nu is het weer maandag, nieuwe week, nieuwe kansen. Enjoy your monday!

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagram en Facebook 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (9)

 • Reply

  Haha ik heb hetzelfde met sauna’s! Succes met je scriptie!

  • Nathalie – haha ja ik snap niet dat je er echt een half uur in kan zitten voor je plezier! En dankjewel, hoop dat het goed gaat komen met m’n scriptie!

 • Reply

  Ahhh jou foto’s zijn zo leuk !!
  ik hoop dat t al goed zit met je scriptie! anders zet m op !!<3

  • Celine – Heel erg bedankt! Vind ik echt leuk om te horen:)

 • Reply

  Grappig dit! Ik ben ook bezig met mijn startdocument en ik zie door de bomen het bos niet meer… Even ontspannen en naar healthyfans.com, zie ik dat je in hetzelfde schuitje zit! Mijn onderzoek is al twee keer omgegooid, hopen dat het nu goed is. Wens je veel succes met het schrijven van je scriptie en alles. Ik ben bang dat de stress die ik met je deel nog niet over is…

  • Monique – Lastig he? Ik vind het in ieder geval echt heel erg lastig en kijk er elke dag tegen op.. Heb je wat tips?

 • Reply

  Och hou maar op, toen de gehele opzet plus invulling van mijn scriptie af was (dus zeg maar gerust dat ik heb bijna af had) zegt mijn begeleider dood leuk:
  ‘Ja nou, zit goed in elkaar, mooi geschreven ook… Maar… Ik mis iets’

  Ja ‘iets’, bedankt. Heel erg veel succes en vergeet niet jezelf regelmatig te trakteren 🙂

  Liefs!

  • Hi Willie – wat vreselijk! Zo irritant, ik leef helemaal met je mee! Hoe is het uiteindelijk afgelopen?

  • Letterlijk NU pas zie ik dat je hebt gereageerd. Wat flauw!

   Ik heb om een onduidelijke reden (voor mij in ieder geval onduidelijk) een 6 gekregen op mijn scriptie. Toen heb ik met mijn verdediging gepraat als brugman en heb hiermee mijn cijfer nog weten te verhogen!

   Hopelijk zie je de reactie eerder dan ik de jouwe zag 🙂

   Liefs (en nog heel veel succes)!

Leave a Comment