Photo Diary week 42

Het is weer maandag en dus tijd voor een Photo Diary waarin ik vorige week met jullie deel! Lees je mee?

Mijn maandag begint heel erg goed. Waarom? Omdat ik deze wafels maak want heb eindelijk een wafelijzer gekocht. Maar ook omdat mijn vriend en ik die middag voor een huis gingen kijken in de pijp.. Heel erg spannend! Het is echt een super leuk appartementje dus we hopen er echt op. Fingeren crossed! ’s Avonds krijg ik een hardloop training met de Girls Love 2 Run crew. We rennen bij elkaar ongeveer 5 km op de baan bij arsenal. Afgesloten met wat hapjes en drankjes. Dit energie drankje van Litedark was echt mega lekker: Sinaasappel, banaan, gojibessen en bijenpollen. Ik neem er stiekem 2.. Thanks voor de training girls! Dinsdag ontbijt ik wederom weer met wafels. Echt mijn favo ontbijtje, nu al. Voor de rest doe ik wat aan schoolwerk  en heb ik een lunch afspraak met Francien bij Le Pain Quotidien. Ik neem natuurlijk de tartine met avocado en atlantische zalm, die neem ik daar altijd! Woensdag ontbijt ik met een schaaltje yoghurt en fruit en geniet ik van mijn homemade Pompkin Latte die ik voor voerzooi 8 heb gemaakt. Wat zal ik maken voor voerzooi 9? Any ideas? Ik zit weer de hele dag aan school en de tijd vliegt voorbij waardoor ik in ene haast heb en geen tijd hem om te koken. Ik loop snel naar het treinstation waar ik snel nog een Julia pasta’s haal en deze op het station op eet. Waar ik naar toe ga? Ik heb een fotoshoot voor Puma met Francien en de Urban Runners. Ook is Jordy van Run2day en Joyce Bongers, de fotograaf van Girls Love 2 Run aanwezig! Die neemt wat behind the scenes shots en staat bij de laatste fotoshoot gedeelte ook voor de camera ipv erachter. Leuke avond guys, thanks! Foto’s volgen nog:)

Donderdagochtend loop ik voor het ontbijt 7km hard! Heerlijk vind ik dat altijd. Meteen rennen als je opstaat. In de middag besluiten Nigel en ik mee te doen aan de #fitmencookoff samen met Bodybuilding.com. We moeten een gerecht maken met tenminste deze 5 ingrediënten: Zoete aardappel, Courgette, Geitenkaas, Granny smith appel en kip. Alright; easy! We maken een salade! Super mooie foto en wat een lekkere salade is het geworden. Tijdens het eten bedenk ik me in ene dat we iets vergeten waren. SHIT! De zoete aardappel. Nooooooo. Oke we moeten hem gewoon nog een keer maken deze week. #dikkefail. Ook arriveert mijn body&fit pakketje. De bel gaat en ik ren naar beneden. Wat er in het pakketje zit? Dat vertel ik je donderdag. Iets met een win-actie;) ’s Avonds werk ik bij Riva en ben ik pas rond 1 uur ‘snachts thuis!

IMG_5845

The next morning ontbijt ik wederom weer met wafels. Helaas heb ik geen fruit meer in huis dus dan maar alleen nutella. Een dikke laag nutella. Ook zeker niet verkeerd. Ik zit weer de hele dag aan school en tussendoor kom ik een yoghurtje halen bij Nigel die werkt bij de Yoghurt Barn. Na de Yoghurt Barn gaan we weer naar het huis waar we maandag een kijkje hebben genomen. Ja, het is hem geworden. We gaan samen wonen! We tekenen het huurcontract. I CAN’T WAIT! Over twee weken wonen we SAMEN! Het was een lange dag en oh wat heb ik zin om ’s avonds lekker voor de buis te zitten met lekker eten. Het is vrijdag dus The Voice is vanavond op tv. Nigel en ik halen pizza, popcorn en cola. Hele fijne avond <3

Zaterdag voelt als een zondag. Ik word wakker en begin eindelijk aan het boek Not That Kind of Girl van Lena Dunham. Wist je al dat ze 1 november een lezing geeft? Hier? In AMSTERDAM! AAAH. Waarom wist ik dit niet?! Alle kaarten waren binnen vier dagen uitverkocht, ik kan wel janken! Ik wil zo graag gaan. Ik ben nu op de helft van het boek. I love it. Ik heb ook echt alle afleveringen van Girls gezien en dit boek was dus echt een must read for me. Ik hoop echt dat ik op een of andere manier toch bij de lezing kan zijn. In de middag maak ik weer de #fitmencookoff salade alleen dit keer wel met alle 5 de ingrediënten. Duimen jullie alsjeblieft mee dat we winnen? De prijzen die je kunt winnen zijn echt mega awesome en ik gun het mijn vriend heel erg! In de namiddag gaan we richting Healthcity waar we Jelmer ook nog even tegenkomen die helemaal kapot is van Amsterdam Deadlift Event. We hebben lekker getraind en gaan snel naar huis om te eten en te douchen. De film begint namelijk zo. We gaan naar the Judge, een aanrader! Zondagochtend word ik veel te laat wakker en maak ik snel een smoothie die ik meeneem voor op de fiets. Ik spring op de fiets en fiets snel naar werk! In de pauze krijg ik een lekker broodje met mierikswortelsaus, asperges, zalm en avocado. Het was best rustig op werk, heeft vast iets te maken met de marathon. Heeft een van jullie hem gelopen? Tell me! Ik ben heel erg benieuwd. Wie weet doe ik volgend jaar wel mee met de halve. ’s Avonds maakt Nigel avondeten voor ons klaar in een grote schaal. Die eten we op tijdens tv-kijken. Fijne zondagavond 🙂

Hoe was jullie week? Mijn komende twee weken wordt nog een chaos. Studie, werken, bloggen, sporten en verhuizen gaan niet echt goed samen. Ik ben echt een stresskip dus dit wordt nog wat! Ook zal ik proberen meer foto’s te maken. Het is nog even wennen om van alles een foto te maken maar dat komt wel met de tijd:) Wish me luck this week, I NEED IT!

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagramFacebook en snapchat (username: Jenalvares)

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  […] schrikken van hoeveel series ik kijk. Na mijn ontbijtje ging ik naar school en daarna door naar de Rosti Mepal kookworkshop waar we een kerstmaaltijd in elkaar gingen toveren! Ik heb echt mega veel geleerd. Ik […]

 • Reply

  Hi Jenny,
  Ja dat geloof ik, spannend hoor 🙂
  oké is goed ik zal eens op de link gaan kijken, inderdaad wel belangrijk dat een blender het goed doet en ook langer mee gaat..
  heb je toevallig ook ervaring met de blenders die ze op Body en Fit verkopen? (de Domo Blender of de blender2go, personal blender) zoja, welke zou je daar dan van aanraden?:$
  ik wou ook nog ff zeggen dat jou account echt super is!

  liefs, Chanou

  • Yes daar heb ik zeker ervaring mee! Ik heb zelf de personal blender gehad voor 5 maanden, daarna is hij kapot gegaan helaas. Maar ik gebruikte hem echt heel intensief en ook bijna altijd met bevroren fruit of ijsklontjes. Na 5 maanden hield hij er helaas mee op maar hij heeft het wel 5 maanden uitstekend gedaan en ijsklontjes/bevroren fruit was ook geen probleem. Zeker een handige blender en ik raad hem alsnog aan, want voor die prijs is het een prima blender!

   En dankjewel, vind ik heel leuk om te lezen!

 • Reply

  Oeps m’n vorig berichtje ging een beetje fout volgens mij..
  Wat ik wou zeggen is: haha
  Allereerst gefeliciteerd met jullie huisje, echt leuk:)
  Ik vroeg me af of je me misschien wat tips kon geven over een goede niet al te dure blender? (Aangezien mijn budget) wil namelijk niet dat ik een nieuwe aanschaf en die niet fijn is of al snel kapot gaat

  • Hi Chanou – Leuk dat je een berichtje achter laat! Dankjewel, we kunnen niet wachten tot we erin zitten.
   Tips voor een goede blender? Wij hebben zelf een blender van Philips (http://www.philips.nl/c-p/HR2096_00/avance-collection-blender) maar deze is wel prijzig. Deze gaat wel heel erg lang mee en je hebt twee jaar garantie dus dat is wel echt fijn. Een heeeeele fijne blender dus deze raad ik je echt aan!

 • Reply

  Allereerst gefeliciteerd met jullie huisje meid! Echt leuk

 • Reply

  gefeliciteerd met jullie huisje! Die wafels zien er echt te goed uit!
  Ik heb de halve gelopen maar ging absoluut niet gemakkelijk, met een tijd van 2:10 ben ik dan ook niet tevreden 🙁 helaas! Volgende keer beter.

  • Dankjewel! We kunnen niet wachten tot we erin zitten:) Hoezo ging je halve marathon niet zo makkelijk? Ik vind 2:10 echt een hele nette tijd maar ik snap dat als je een doel voor ogen hebt en je die niet haalt je heel erg kan balen.. Was dit je eerste halve marathon?

 • Reply

  nomnomnom lekkere dingen komen er weer allemaal voorbij 🙂 toch ook maar eens een wafelijzer aanschaffen haha
  wat fijn dat jullie een huisje hebben, zo snel!! ik ben ook op zoek. via wat voor organisatie / makelaar heb je dit gevonden?

  • Ja, ik raad het je zeker weten aan! Echt een ideaal ding. Ja, het ging echt heel erg snel. Ik heb het niet via een organisatie of makelaar maar particulier! Ik raad je aan om vooral via Facebook te kijken, daar staan veel dingen op!

Leave a Comment