Photo Diary week 43

Lezers, sorry for my lack of absence these days. Zoals je misschien gemerkt heb, ben ik minder actief zowel hier als op social media. Waarom komt dit? Ik heb het echt mega mega druk! Ik verhuis aanstaande zaterdag en er moet nog een hoop geregeld worden. Daarnaast heb ik ook gewoon nog werk en school en wil ik ook nog tijd maken voor sport en bloggen. Best een lastige combinatie maar ik doe mijn best! Ik maak het helemaal goed met jullie als mijn tentamenstress over twee weken voorbij is en ik eindelijk gesetteld ben in mijn nieuwe huisje! Voor nu, even een terugblik op vorige week! Lees je mee?

Ik begon de week goed. Ik stond al om zeven uur in de sportschool om m’n buik te trainen. Mijn buik train ik altijd op een lege maag dus toen ik weer thuis kwam ging ik pas ontbijten. Ik wilde een keer iets anders dan yoghurt, havermout of wafels dus ging ik voor een smoothie maar dan in een kommetje. Een smoothiebowl! Met bevroren rood fruit, whey, superfoods en nootjes. Heerlijk! Na mijn ontbijt ben ik eigenlijk de hele dag thuis gaan leren en heb ik in de middag nog even de chocolate chip koekjes gemaakt voor voedzooi 9!

 

The next day moet ik alweer om 8 uur op, ik ontbijt met havermout en word opgehaald met de auto richting Delft voor een hele dag shooten. Raisa Zwart heeft mij de hele dag gefotografeerd op een hele vette locatie! Daarover later meer. We lunchen uiteindelijk pas heel laat maar wel mega lekker: een pastinaak burger. Als iemand een goed recept weet, let me know! Dit wil en ga ik zeker namaken!

 

Woensdag begin ik de dag met een run van 5km en ontbijt ik met twee grote groene smoothies. Een groene smoothie is my sort of coffee. Een hele dag leren staat er op de planning so I need the energy. Woensdag was echt mega saai. Wel stond er die dag een leuke win-actie in samenwerking met Body & Fit op mijn blog waar je nog steeds aan mee kan doen. Doe jij al mee? Ook werd ik tussen het leren door even blij gemaakt door de postbode die een pakketje bracht met daarin heerlijke kokoswater van Vita Coco! ’s Avonds fiets ik richting Riva om een avondje te werken!

Donderdag had ik ‘ochtends een afspraak met mijn scriptiebegeleider en daarna gelijk college! Ik ben daarvoor nog even snel naar de sportschool gegaan een uurtje en daarna ging ik snel richting school. Helaas viel college uit en besloot ik naar de VU te gaan om daar te leren. Mijn huisgenootje was daar ook aan het leren en samen leren is toch net wat gezelliger. Oké, op de foto kijken we misschien niet zo gezellig;) We hebben er gezeten tot ’s avonds laat. Hoe we dit hebben volgehouden? Met Julia’s Pasta en een zak haribo. Leren was die dag toch iets minder boring en saai! Vrijdag zaten we precies op dezelfde plekken in de VU om half 9 ’s ochtends. Enthousiast he? Ik heb er geleerd tot 2 uur ’s middags en ben toen richting de Yoghurt Barn gegaan om daar te lunchen met.. Yoghurt!

Ik kreeg te horen dat ze de dag erna Chai Tea van David Rio binnen zouden krijgen dus ik kon het niet laten om de dag erna weer naar de Yoghurt Barn te gaan. De volgende middag zat ik er dus weer! Als je de David Rio Chai Latte nog niet kent, ga alsjeblieft naar de Yoghurt Barn en probeer het! Het is echt mijn favoriete warme drankje! Na de Yoghurt Barn heb ik afgesproken met een vriendin die ik al heel lang niet had gezien. We gingen naar een tentje op de Overtoom en daar verkochten ze ook David Rio Chai Latte dus nam ik deze nog een keer. 2 Chai latte op 1 dag, niet verkeerd!

’s Avonds ging ik richting Schiphol waar mijn zusje uit Engeland kwam. Sinds september woont mijn zusje in Plymouth te Engeland. Ze zwemt heel hoog en daar krijgt ze beter les! Ik heb haar echt heel erg gemist en kon niet wachten tot ik haar weer zag! Ik had niet gezegd dat ik haar zou komen ophalen, ze dacht dat ik aan het werk was. Ze baalde wel een beetje want volgens mij zou niemand haar ophalen dacht ze. Maar uiteindelijk stonden Nigel, mijn moeder en ik haar op te wachten. Fijn dat ze weer thuis is <3 Zondag heb ik de hele dag gewerkt en ben ik na werk meteen weer naar mijn zusje gegaan. ’s Avonds laat ga ik samen met Nigel richting Lelystad gegaan zodat we maandag de hele dag kunnen inpakken en dingen kunnen regelen voor de verhuizing. To be continued!

Uiteindelijk een hele drukke week en de komende twee weken word alleen maar drukker. Ik heb deze week ook maar drie keer gesport. Ik merk dat als ik het druk heb en gestrest ben, ik sporten altijd een beetje links laat liggen. Maar goed so be it. Deze twee weken ga ik me focussen op school en verhuizen. Sorry als ik de komende tijd nog steeds een beetje afwezig zal zijn maar jullie weten nu waarom. In de tweede week van November ben ik weer helemaal terug! Wish me luck! Op snapchat ben ik trouwens wel heel actief. Je kunt me daar de hele dag volgen! Mijn username is Jenalvares. See you on snapchat!

Oh en Daisy van I love Health vroeg trouwens of ik deze week een eetdagboek voor haar bij wilde houden. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ilovehealth.nl!

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagramFacebook en snapchat (username: Jenalvares)

 

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  Sommige dingen zijn op dit moment belangrijker, geeft toch ook helemaal niet! Ik ben zelf ook superr druk met mijn scriptie en ik merk dat bloggen, werken en sporten best moeilijk te combineren is. Komt vanzelf wel weer! Succes met school en verhuizen XO

  • Ja daar heb je helemaal gelijk in. Op dit moment hebben andere dingen prioriteit. Het komt inderdaad vanzelf wel weer! Dankjewel voor je reactie:)

 • Reply

  Pfoef lekker druk! Maar ook wel weer leuke dingen zoals een nieuw huisje enzo. Scriptie is alleen wat minder leuk 🙁 Maar als dat klaar is, dat voelt pas goed joh!

  Heel veel succes nog even!

  • Dankjewel Danielle!

 • Reply

  Oeh ik moet die Chai eens proberen, is die heel zoet? Ik vind die poeder chai lattes vaak veel te zoet!

  • Hij is zoet maar goed zoet. Althans, dat vind ik. Ik vind drankjes heel snel te zoet en deze vind ik echt perfect juist. Je moet hem eens proberen!

 • Reply

  Oeh die pastinaakburger! Heb je die ergens in Delft gelunchd? Zo ja, waar?

  • Jaaa, in Delft! Bij Lijm & Cultuur. Echt een super leuk tentje, aanrader!

 • Reply

  Ik zat de afgelopen weken in dezelfde situatie! Afgelopen zaterdag verhuisd dus nu eindelijk een beetje rust! Succes nog even!

  • Oh echt? Wat toevallig! Blij met je nieuwe huisje? Ik kan niet wachten tot ik er in zit en dat alles gewoon voorbij is. Dankjewel!

Leave a Comment