Pulled Beef Taco’s

Pulled Beef Taco's
Ik zie het overal verschijnen: pulled pork & pulled beef. Het vlees laat je langzaam garen in de oven en daarna pluk je het heel makkelijk los. Ik wilde er graag taco’s van maken!

Pulled beef had ik in tijden niet gegeten maar daar bracht DoorMeal een verandering in met hun Pulled Beef Burger, Pulled Beef Pita & Pulled Beef Pizza. Ik ben er zo gek op! Ik wilde hier ook een recept van maken. Zou het ook lekker zijn in taco’s? Ik testte het voor je uit. Het resultaat? JA! Het is zeker lekker. Dit ga ik vaker eten! Het is ook heel makkelijk, alleen het wachten tot de pulled beef klaar is duurt even.

Ingrediënten Pulled Beef Taco’s (4 personen)

 • 500 gr pulled beef
 • 4 zachte taco’s
 • Peper & zout
 • Toppings, bijvoorbeeld:
 • Rode kool
 • Jalapeño’s
 • Koriander
 • Mais
 • Avocado
 • Eventueel: Zure room (light)

Pulled Beef Taco's

Bereiding Pulled Beef Taco’s

Bereid de Pulled beef in de oven, zoals staat op de verpakking. In de tussentijd snijd je alvast de avocado en jalapeño’s in reepjes/plakjes. Verder is het eigenlijk heel simpel. Taco, goede lepel zure room, wat rode kool, pulled beef erop, mais, avocado, jalapeño’s & koriander naar smaak. Wellicht nog peper & zout mocht je dat willen en klaar. ENJOY!

Laat je weten wat je ervan vindt?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

 • Reply

  Wat voor stuk rundvlees gebruik je hiervoor als je het zelf wilt garen? Wil geen vlees uit de supermarkt..

  • Ik zou gaan voor sukadelappen!

Leave a Comment