raceready?!

Deze week staat in het teken van We Own The Night. Aankomende zaterdag is het zover! Are you ready?! De Girls Love 2 Run crew was dit weekend al in Milaan. Daar hebben zij al de night geowned.

In bovenstaand filmpje, die Joyce heeft gemaakt, krijg je een beeld van dit weekend. Helaas was ik er zelf niet bij. Ik heb heel wat gemist zie ik. Op girlslove2run kun je franciens verhaal lezen. Ik baal enorm dat ik er niet bij was. Aankomend weekend ben ik er zeker weten wel bij!

Heb ik een doel aankomende zaterdag? Ja, uitlopen. Wil ik dit in een bepaalde tijd doen? Nope. Die 10 km lukt makkelijk, daar maak ik me geen zorgen om. Ik maak me überhaupt geen zorgen. Ik ga deze race lopen voor mijn plezier. Ik maak me geen druk om de tijd. Deze race doe ik voor de fun. En oh wat heb ik er zin in dames!

Zie ik jou zaterdag bij de start? Ben jij er al klaar voor en heb jij een doel? 

Liefs,

Jenny

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Yes, ik zal er zijn, ik heb er ook zin in! Mijn doel is onder de 55 minuten lopen, en dat moet wel goed komen 🙂

Leave a Comment