Restaurant Thuis

restaurant thuis

Altijd al eens lekker uit eten willen gaan in een huiskamer? Bij Restaurant Thuis kan het! Hun motto: lekker eten, leuke locaties. Doe alsof je thuis bent!

Wie zijn Restaurant Thuis?

Restaurant Thuis is opgericht door drie Amsterdamse vrienden, mijn vrienden, met een passie voor lekker eten. Na vele baantjes in de Amsterdamse horeca hebben ze hun krachten gebundeld en zijn ze voor hun zelf begonnen. Ook doen ze bijvoorbeeld de catering voor theater- en filmproducties, verjaardagen en festivals.

Restaurant ThuisRestaurant Thuis

Los van dit verzorgen zij ook maandelijks een huiskamerrestaurant. Dit omdat zij het leuk vinden om te laten zien wat zij kunnen en dat doen ze goed hoor! Gewoon een restaurant, maar dan zonder alle poespas die er vaak bij komt kijken als je uit eten gaat. Dit huiskamerrestaurant is maandelijks op wisselende locaties in Amsterdam en omstreken. De locaties en data zijn te vinden op hun website en facebookpagina.

De volgende huiskamer diner

De volgende huiskamer diner is op 13 & 14 maart in het Straattheater Inisituut Nederland. Dan duiken deze drie jongens de keuken weer in voor een seizoensgericht vijfgangenmenu. Wederom schenken zij bijpassende wijnen, verzorgd door de jongens van E-CRU. Uiteraard is er ook een vegetarisch menu mogelijk en houden zij rekening met allergieën.

Restaurant ThuisRestaurant ThuisRestaurant Thuis

Als je zin hebt om eens lekker thuis uit eten te gaan, genieten van een 5 gangen menu met heerlijk eten en de prachtigste wijnen dan ben je bij Restaurant Thuis op het goede adres! Laat je weten wat je er van vindt?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Praktische informatie:
Vijfgangenmenu: € 35,- (excl. drank)

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Wat een leuk idee! Altijd leuk als mensen hun passie volgen en zelf iets beginnen!

    • Jaaa, leuk he?! Prachtig om te zien vind ik ook altijd

Leave a Comment