Snapchat love ♥

IMG_8205 kopie

Niet vloggen maar snapchatten.Vloggen is de nieuwe hype heb ik opgemerkt. Overal waar ik ben, zie ik mensen met een vlog camera. Zo ook gisteren bij het Glamour Health Challenge! Nope, vloggen op youtube is niks voor mij. Ik laat dat vloggen wel aan anderen over. Snapchatten daarentegen vind ik heerlijk! Een foto of film op mijn verhaal voor 24 uur lang en daarna van het internet af? Oh yes! Snapchat is, na Instagram, één van de snelst groeiende social media kanalen van 2015 en daar doe ik met plezier aan mee! I love Snapchat!

IMG_8198 kopie IMG_8194 kopie  IMG_8193 kopie IMG_8200 kopie

Ik ben helaas niet van plan om te vloggen. Kookfilmpjes, challenges of andere leuke youtube filmpjes vind ik wel leuk om te doen maar het “echte” vloggen sla ik eventjes over.

Maar ik zou het wel heel leuk vinden als jullie mij volgen op snapchat. Snapchat is mijn manier van vloggen en dat vind ik  super leuk om te doen ook! Snapchat is rauw, Snapchat is echt het hier en nu. Hoe ik het Glamour Health Challenge heb meegemaakt bijvoorbeeld, kun je nu zien op mijn verhaal.

Je kunt me toevoegen op snapchat via mijn gebruikersnaam: Jenalvares!

See you on snapchat!


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Ik volg je alweer een tijdje op snapchat en vind het echt super leuk !

  • Reply

    Vloggen is ook niks voor mij! Eerlijk gezegd ben ik ook niet zo actief op Snapchat, maar goed.. daar kijk ik meer dan dat ik zelf een verhaal deel 😉

Leave a Comment