Snapshot Diary: 24/1

Een snapshot diary, ik heb er zelf nog nooit een gedaan. Ik vind die van Annemerel altijd zo leuk om te lezen en ik vond het ook wel een grappig idee.Dit is overigens niet mijn eerste poging. Ik heb vaker een poging gewaagd maar later op de dag was ik vergeten dat het snapshot diary-dag was en was ik dus al een paar uur vergeten foto’s te maken… Dit keer schreef ik op mijn hand dat ik foto’s moest maken en it worked! Aanschouw: mijn eerste photo diary.

Ik word in mijn eentje wakker in bed. Nigel sliep namelijk niet thuis maar bij zijn ouders. Op mijn telefoon krijg ik allemaal berichten dat het sneeuwt maar zoals je bij mij ziet; valt er niet heel veel sneeuw te bekennen.

Het is te koud om uit bed te gaan.. Mijn bed is veel te fijn. Ik besluit om gewoon lekker in bed te gaan werken! Honger heb ik nog niet echt, ik ontbijt met een smart bar.

Oke oke oke… het is tijd voor administratie. Ik heb het echt mega lang uitgesteld maar voor het einde van de maand moet het al geregeld zijn dus het is toch echt tijd.. Tussendoor eet ik nog een boterham met avocado en kipfilet maar daar ben ik dus vergeten een foto van te maken. Ik ben hier echt niet goed in.

Ik haat administratie werk, it’s driving me crazyyy! Zoals je trouwens ziet; ik schrijf foto’s op mijn hand. Anders vergeet ik dus foto’s te maken. En deze blogpost wilde ik echt heel graag gaan doen! Goed idee vond ik zelf.

Na mijn administratie, ga ik aan de slag met mijn blog. Ja, de foam rol blog komt er aan! Volgend weekend online! De tijd vliegt trouwens, ik moet om 4 uur bij Sportsworld zijn. Snel de douche in en nog wat eten.

Kwark, vanille yoghurt, bessen, cashew noten en snack a jacks. Love it! Ik leef trouwens echt in mijn nieuwe Body & Fit jogging broek. Niet meer uit gedaan sinds ik hem heb hihi. Zelfs mee naar school en werk gegaan.

Tas in gepakt en gaaaaan!

De goodiebags & de mannen van Personal Body Plan staan al klaar.. Mijn collega’s dus. We (de girlslove2run crew) krijgen vandaag college van Tom Barten, een work-out van Paul Lammers en we sluiten af met een diner van niemand minder dan.. Hannah Vreugendil! Binnenkort (data is nog niet bekend) lanceert zij Door Meal, iets waar ze al heel heel heeeel lang aan heeft gewerkt.

Selfies! Christel zie ik voor de derde keer deze week, terwijl ze in Rotterdam woont. Tijd om te verhuizen naar Amsterdam hoor! En de blondine is natuurlijk Esmee!

Bij binnenkomst staan deze drankjes trouwens klaar, ook gemaakt door Hannah van Door Meal! Mijn keuze ging naar The Yellow Juice en wat was die lekker!! Kokosmelk, banaan, ananas en munt – die ga ik onthouden en een keer zelf maken!

En we gaan de “college” zaal in. Tom houdt zijn presentatie! Reuze interessant en dat vond de rest ook. Daar hebben we iets van opgestoken. Informatie over voeding, sport, cardio en krachttraining.

Vooruit Jelmer, jij mag ook op de foto…

Op naar het volgende deel: de work-out! Deze kregen we van Paul Lammers, de bewegingswetenschapper binnen Personal Body Plan en trainer van vele (Olympische) topsporters en topsportteams in Nederland. De work-out was erg leuk en uitdagend. Spierpijn gegarandeerd!

We sluiten af met een cooling-down op het nummer I believe I can Fly. Dat was echt heel erg leuk! En natuurlijk volgt er een groeps-foto! En nu snel douchen en omkleden. Onze buiken rommelen en er wacht beneden iets heel lekkers op ons!

Hoe leuk is dit! Ik werd helemaal happy toen we aan tafel mochten. Hannah heeft hier zo lang naar toe geleefd en ze is bijna ready om te lanceren. Ik was zo benieuwd naar Door Meal en vanavond mochten we het eindelijk proberen. Nog eventjes wachten voor jullie maar ik kan je alvast vertellen: you’re gonna LOVE it. Een blogpost over Door Meal en wat het precies inhoudt volgt snel!

Voorgerecht was echt heerlijk: Pompoensoep! Daarnaast zie je nog een ander bakje. Daar zat in: Heilbotfilet omwikkeld in gegrilde aubergine!

Druk bezig in de keuken met het hoofdgerecht! It looks gooood.

En aanvallen! Ik heb gekozen voor kip, maar er was ook nog keuze voor vis of vega! In eens was het heel erg stil in, iedereen was aan het genieten!

Last but not least: the dessert! Dit ga ik ook maken thuis! Gelukkig hebben we allemaal een receptenboekje meegekregen. Dit was de Choconana gemaakt van havervlokken, whey poeder, eiwit, banaan, cacao, dadels en cocosrasp. Hannah, ik ben trots op jou! Ik kan niet wachten totdat Door Meal live gaat.

Er was zelfs nog wat over.. Francien neemt nog een maaltijdje mee (you go girl!) en ik kan er zelfs twee meenemen. Nigel ook weer blij! Leuk dat hij ook kennis kan maken met Door Meal. Dit wordt dus onze lunch zometeen! Lucky us

Zo; ik ben toe aan mijn bedje! Snel naar huis, waar ik eerst neerplof op de bank en Nigel vertel over de training en Door Meal maar eigenlijk zijn we beide erg moe. Tanden poetsen en slapen…

Liefs,

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (23)

 • Reply

  […] En daarna smullen! Een diner helemaal verzorgd door Door Meal!!! Meer over deze dag vind je hier in de snapshot diary! […]

 • Reply

  Heel erg leuk!! en hoe valt de jogging broek van Body & fit want ik wou hem laatste bestellen maar ik twijfelde best wel om de maat

  • Hij valt normaal! Ik heb een maatje S

  • Dankjewel, ga ik hem bestellen!

 • Reply

  Heel leuk!
  Mag ik vragen hoe die jogging broek van Body & Fit valt? Wil hem zelf ook graag bestellen maar twijfel over de maat! 🙂

  • Die valt gewoon normaal! Ik heb hier een S aan en ben 1.75

 • Reply

  Jaa like dit Jen, vaker doen! Ook al moet je het op je hand schrijven haha

  • Ga ik zeker doen!

 • Reply

  Leuke dairy! Ik heb nog een vraagje over sporten. Zoals ik vorige x al zei sport ik 3 x in de week. Maar is het beter om elk x sporten bepaald onderdeel van je lichaam te trainen zoals; 1 x in de week benen trainen, 1x in de week armen trainen en 1x in de week armen trainen. Of dat je 3x in de week traint en dan elke x als je traint heel je lichaam traint. Wat is het beste? Deze vraag had ik op je laatste diary ook gesteld maar had geen antwoord gekregen. Geen probleem hoor!

  • Oh echt? Sorry helemaal overheen gelezen! Wat ik je aanraad is om dan je trainingen in te delen in push, pull en legs. Dus push (borst, voorkant schouders, triceps) pull (rug, achterkant schouders en biceps) en legs (spreekt voor zich: benen!)

   Hoop dat ik je vraag nu heb beantwoord!

  • Thanks voor je antwoord. En maakt niet uit dat je niet gereageerd had kan gebeuren 🙂

 • Reply

  Haha wat tof, zo’n photodiary! Ik zie steeds meer mensen op Instagram PBP doen, heel leuk om van iedereen het sportavontuur in de gaten te houden. Toevallig ben ik net zelf ook met een artikel bezig over foam rolling (voor school dan), ben benieuwd naar die van jou! X

  • Dankjewel! Ja steeds meer mensen doen PBP inderdaad, erg leuk! Ik ben ook benieuwd naar jouw artikel!

 • Reply

  wat leuk dat je ook een diary bijhoudt girl!
  Ik ben heel erg benieuwd naar Door Meal zeg.
  Liefs Lonneke

  • Dankjewel Lonneke!

 • Reply

  Je hebt me erg nieuwschierig gemaakt naar Door Meal (en vooral de kosten ervan)!

  • Jaaa, blogpost volgt! 🙂

 • Reply

  Heeel leuk zo’n diary! En het eten ziet er ook lekker uit.

  • Dankjewel Marloes!

 • Reply

  Ik vind dit ook altijd zo leuk om te lezen! Leuk als je dit ook gaat doen! X

  • Jaaaa, ga ik doen!

 • Reply

  Nice! Leuk om te lezen. Zeker vaker doen die snapshot diary! x

  • Super leuk om te horen!

Leave a Comment