Sportbeha’s onder de 30 euro!

Triumph

Tijdens het sporten hebben je borsten een goede ondersteuning nodig. Een sportbeha is een must! Maar deze kunnen ook erg duur zijn.. Ik ben voor jou op zoek gegaan naar de leukste sportbeha’s onder de 30 euro!

Zoals ik in dit artikel heb uitgelegd: sportbeha’s zijn een must voor tijdens het sporten. We willen niet dat onze borsten gaan hangen en tijdens het sporten willen we ook niet dat het bewegen van onze borsten pijnlijk wordt. Het is dus belangrijk dat je een sportbeha draagt. En dan natuurlijk ook eentje die er leuk uit ziet. En als kerst op de taart: eentje die niet al te duur is.

Tien sportbeha’s onder de 30 euro

Ik ben voor jou op zoek gegaan naar de 10 leukste en mooiste sportbeha’s onder de 30 euro! Wil je een item shoppen? Klik dan op de tekst onder de foto!

sportbeha

Asos – €12,67

Sportbeha

Urban Outfitters – £20

Sportbeha

H&M – €14,99

Sportbeha

Wehkamp – €27,95

 

Sportbeha

H&M – €12,99

Sportbeha

Wehkamp – €19,95

Sportbeha

Adidas – €29,95

sportbeha

Hunkemöller – €24,99

sportbeha

Asos – €22,67

Sportbeha

Nike – €27,99

Zit er iets voor jou bij?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    De heavy support sportbh van de HEMA is ook echt een aanrader. Zeker als je wat grotere borsten hebt. Houdt zelfs bij een HIT training alles op zijn plek:) En dat voor 20 euro.

Leave a Comment