Veldsla met Geitenkaas en Frambozen

veldsla met geitenkaas

Deze salade van veldsla met geitenkaas én frambozen is perfect voor een mooie zomerdag. Lekker licht maar toch erg voedzaam. 

Ingrediënten Veldsla met Geitenkaas en Frambozen (voor 2 personen)

 • 125 gram frambozen
 • 75 gram veldsla
 • 100 gram zachte geitenkaas (gebrokkeld)
 • 3 eetlepels (extra vierge) olijfolie
 • 2 eetlepels pijnboompitten
 • 1 eetlepel frambozenazijn
 • 3 bos uien (in ringen snijden)
 • peper&zout
 • Optioneel: gekookt eitje

Bereiding Veldsla met Geitenkaas en Frambozen

Allereerst gaan we de pijnboompitjes roosteren door ze licht goudbruin te bakken in een droge koekenpan. Laat ze daarna goed afkoelen. Nu maken we een dressing van de frambozenazijn, olijfolie, peper en zout, klop dit goed samen.

Verdeel de veldsla en de bos uien over twee borden en sprenkel hier de dressing over. Verdeel nu de geitenkaas, de framboosjes en de pijnboompitten erover. Voor extra eiwitten kan je er nog een gekookt eitje bij eten. Eet smakelijk!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

 • Reply

  Jam! Ik hou van wel niet van geitenkaas, maar voor de rest is deze combi jam 😀

Leave a Comment