Virgin Piña Colada

Virgin Piña Colada

Een alcoholvrije versie van mijn old time favorite cocktail: Piña Colada. De Piña Colada is één van de meest klassieke cocktails en deze is ook heel erg lekker zónder alcohol!

Het is ook alweer een tijdje geleden dat ik een smoothie receptje post. Op de een of andere manier blijft het iets zomers. Nu ik in Bali zit, zit ik elke dag wel aan een smoothie. Maar ik wil jou graag een plezier doen: maak deze smoothie! Je brengt de zomer in huis!

Ingrediëten Virgin Piña Colada? (1 persoon)

  • 1 bevroren banaan
  • 100ml (light) kokosmelk
  • 250 gram ananas
  • Paar blaadjes munt
  • Sap van een halve citroen

Doe alle ingrediënten in een blender en mixen maar! Serveer met een rietje & een stukje ananas.

Virgin Piña Colada

Variatie tip: Voeg er een groot handje spinazie om deze smoothie lekker groen te maken! Enjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Leuk idee! Ik houd zelf totaaaal niet van pina colada (een echte mojito fan hier hihi), maar dit sapje lijkt me toch wel het proberen waard. Ga het snel even maken!

Leave a Comment