WIN | Yoghurt Barn High Tea + Blended Yoghurt

Ken je Yoghurt barn al? Nee? Lees dan even dit artikel. Ik heb toen mogen genieten van een heerlijke high tea. Oh oh oh wat was die lekker! Vorige week woensdag stond ik weer in de Yoghurt Barn om wat nieuws uit te proberen, namelijk de Blended Yoghurts!

Sinds kort heeft de Yoghurt Barn iets nieuws op het menu staan: De Blended Yoghurts. Er was veel vraag naar smoothies en zodoende heeft de Yoghurt Barn een heel menu samengesteld. Het menu is heel gevarieerd van groente tot fruit combi’s met of zonder superfoods!

Mijn mening? Ik vind het een slimme zet! Ze hadden de producten toch al in de zaak dus waarom niet? Ik mocht wat blended yoghurts proeven en ik vind ze echt heel erg lekker! Mijn favoriet? Dat zijn er twee: De Mango Madness en de Sassy Strawberry (is een special en staat helaas niet op het bord maar kan je wel bestellen!). Ook kun je, net zoals je yoghurt, je eigen blended yoghurt samenstellen.

Vanaf vandaag kan je trouwens ook de nieuwe yoghurt special bestellen: de Terrific Tiramisu. Mmm die ga ik zeker deze week proberen! En dan nu het leukste deel…. Ik mag namelijk 1 keer de High Tea voor 2 personen weggeven en 1 keer de Blended Yoghurts voor 2 personen! Hoe leuk! Dit wil je winnen, trust me! Wat je daarvoor moet doen?

 • Like Healthyfans op Facebook
 • Like Yoghurt Barn op Facebook
 • En laat hieronder een reactie achter met waarom jij dit wilt winnen!

Easy Peasy! Hoe graag wil jij dit winnen? En lijken je de blended yoghurts lekker?

 Ik maak hier vrijdag de winnaars bekend so stay tuned! 

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagram en Facebook 

De winnaars zijn bekend dus je kunt helaas niet meer meedoen! 

De High tea is gewonnen door Dali

& De Blended Yoghurts door Danielle Toen

Gefeliciteerd meiden en heel veel plezier!

Comments (108)

 • Reply

  Oooh die high tea ziet er echt hemels uit!! Leuke winactie! En meteen een goede reden om weereens een dagje amsterdam te doen;)

 • Reply

  Ik heb vanwege een trainings- en voedingsschema 8 weken alleen maar havermout met magere kwark mogen eten als enige zuivelproduct.
  De 8 weken zijn bijna om en wat zouden mijn trainingsmaatje en ik toch graag onszelf willen verwennen met de echte, eerlijke, verse yoghurt met de keuze uit heerlijke toppings en fruitsoorten van de yoghurtbarn. Vooral als ik denk aan de high tea loopt het water me nog uit de mond! Dat zou toch een (h)eerlijke 1e feestmaal zijn? Daar heb ik die 95 km rijden wel voor over!!! En ook al ‘cheaten’ we dan wel, gaan we hiermee ook nog in de gezonde lijn verder!

 • Reply

  Ik ga met mijn moeder in de herfstvakantie een nachtje naar Amsterdam. Het lijkt me super leuk om dan daar te gaan lunchen. Ik wil heeeel graag winnen 🙂

Leave a Comment