Zoete citrus salade

citrus salade

Het is lente! En deze heerlijke frisse maar toch zoete fruitsalade is perfect voor in het zonnetje.

Ingrediënten Zoete Citrus Salade (2 personen):

 • 1 sinaasappel
 • 1 grapefruit
 • 2 mandarijnen
 • Takje munt
 • 2 eetlepels honing

Bereiding Zoete Citrus Salade

Snijd de sinaasappel, grapefruit en mandarijn in partjes en de muntblaadjes in dunne reepjes. Verdeel dit over twee borden en schenk hier de honing over. Eigenlijk heel simpel dus maar verrassend lekker! De combinatie van zoet, zuur en de frisheid van munt is top. Enjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

 • Reply

  Oké, dit is echt iets voor mij! Bedankt voor deze lekkernij! x

 • Reply

  Klinkt echt heel erg lekker! Liefs, Isa

Leave a Comment