Zoete Hüttenkäse met munt & aardbei

Zoete Hüttenkäse

Zoete Hüttenkäse? Ja echt! Dit receptje is zoet, fris en onwijs lekker! You’ve got to try it!Ook echt binnen no time klaar. Laat je weten wat je er van vind als je hem hebt gemaakt?

Wat heb je nodig voor 1 schaaltje Zoete Hüttenkäse?

  • 200 gram Hüttenkäse
  • Paar blaadjes munt
  • Paar aardbeitjes
  • Zoetstof of honing

Zoete Hüttenkäse met munt & aardbei

Bereiding Zoete Hüttenkäse

Meng in een schaaltje de Hüttenkäse met de zoetstof (geheel veilig) of honing. Scheur of snijdt de muntblaadjes en voeg deze toe aan het mengsel. Goed roeren! Nu is je eiwitrijke snack eigenlijk al zowat klaar. Serveer met zoete aardbeitjes en smullen maar. Enjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ps: Dit mengsel is ook heerlijk in een omeletwrap. Recept vind je hier!

Zoete omeletwrap met Hüttenkäse & aardbei

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Heb je tips voor de zoetstof? Waar kan ik deze het beste halen / bestellen?

    • Elk soort zoetstof voldoet denk ik wel. Ik haal deze gewoon bij de supermarkt! De vloeibare variant:)

Leave a Comment