Recept mango lassi met kardemom

mango smoothie

Dit heerlijke drankje dronk ik in India. Een drankje gemaakt van mango, yoghurt en kardemom. Verrassend lekker en ik wil het recept van deze mango lassi met kardemom maar al te graag met je delen!

Een lassi is een populaire traditionele drankje (smoothie) op yoghurt-basis uit India. Met dit lekkere zomerweer is een verfrissende smoothie natuurlijk een ideale dorstlesser! Dit recept is voor 2 grote glazen en heb je bovendien ook zo gemaakt! Snel, voedzaam en érg lekker.

Ingrediënten

  • 250 gram bevroren mango
  • 250 gram yoghurt
  • zaadjes van 5 kardemompeulen

*Je kunt er ook een smoothiebowl mee maken. Vervang dan de yoghurt met een (stevige) kwark!

mango lassi

Hoe maak je deze Mango lassi met kardemom?

Doe de yoghurt samen met de bevroren mango en de kardemom zaden in de blender of keukenmachine. Meng alle ingrediënten tot een gladde smoothie, schenk deze in twee glazen en klaar is je verfrissende lassi.

Ga je voor een smoothiebowl? Schenk de lassi dan in twee kommen en versier met je favoriete toppings. Enjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment