WIN | Donna Hay kookboek

Mijn droom is om uit eindelijk een eigen kookboek te hebben. Deze droom ga ik zeker nog een keer vervullen. Voor nu droom ik weg bij andere kookboeken. Mijn favorieten? De kookboeken van Donna Hay. Niet alleen is ze heel creatief met eten en zijn al haar gerechten héérlijk. haar presentatie ervan en de fotografie vind ik echt super! Het is allemaal heel rustig, veel wit, het eten spring eruit. Donna Hay is mijn grootste inspiratie en ik bezit ook al haar kookboeken. Haar kookboek “Fresh & Light” is mijn favoriete kookboek !

Zoals de titel al doet geloven gaat het voornamelijk om het bereiden van lichte voeding. Het geeft een andere dimensie aan het bereiden en het genieten van eten. In haar kookboek deelt ze meer dan 180 recepten voor de perfecte balans. In de inleiding schrijft Donna Hay dat dit geen dieetboek is, daar houdt zij niet van. Daaraan tegen is een goede balans wel belangrijk! Wat voor gerechten vind je terug in haar boek?

 

De fotografie is gedaan door William Meppen. Waarom heeft deze man geen instagram? Ik ben echt fan! Op zijn manier van fotograferen ben ik verliefd. Ik wil alles uit het boek gelijk eten als ik er doorheen blader! Ik vind het echt zo mooi!

Je kunt Donna Hay haar kookboek Fresh & Light (of al haar andere kookboeken) bestellen bij de uitgever van het boek Uitgeverij Unieboek Het Spectrum! Met hun heb ik ook een mooie deal gesloten! Ik mag drie exemplaren van het boek weggeven onder mijn lezers!

Wil jij mijn favoriete kookboek hebben? Het enige wat je hoeft te doen is een reactie plaatsen en mij vertellen waarom jij dit kookboek in je kast moet hebben staan! Ik maak de winnaars vrijdag bekend. Succes!

Liefs,

jenny

De win-actie is afgelopen en ik heb de drie winnaars gemaild! Gefeliciteerd Esther, Marieke & Marloes!

 

Comments (108)

 • Reply

  Oooooh die wil ik graag winnen! Zo hoef ik niet meer lang na te denken over welke gezonde dingen ik wil eten in een week en kan ik me boodschappen lekker vooruit plannen. ’s Avonds laat thuis, gebrek aan inspiratie en een supermarkt die bijna sluit zijn, zorgen niet altijd voor gezonde eetgewoontes.

 • Reply

  Hi Jenny!

  Wat een toffe winactie! Graag zou ik het boek willen winnen omdat ik dol ben op gezond koken/eten! Vooral van lichte gerechten zoals salades en de gerechten hierboven afgebeeld gaat mijn hartje sneller van kloppen;) Ik ben echter vaak inspiratieloos en zit dan met de handen in het haar wat ik weer moet gaan maken… Een kookboek met receptjes die je kunt overnemen zou dus ideaal zijn!

  Groetjes en succes,
  Suzanne

Leave a Comment